Declarații înspăimântătoare făcute de tânărul drogat din Brașov care și-a ucis părinții: „Am petrecut cu Satana la masă”

Tânărul de 24 de ani din Săcele care și-a ucis părinții era drogat în momentul în care a comis crima. Bărbatul a ajuns în fața judecătorilor din Brașov.

09 feb. 2024, 16:47
Declarații înspăimântătoare făcute de tânărul drogat din Brașov care și-a ucis părinții: „Am petrecut cu Satana la masă”
Criminalul drogat din Brașov și-a recunoscut fapta

Bărbatul de 24 de ani din municipiul Săcele, județul Brașov, care și-a ucis părinții era drogat în momentul în care a comis fapta îngrozitoare. Individul a recunoscut ce a făcut, iar acum, cu lacrimi în ochi, le spune oamenilor să-și țină copiii cât mai departe de droguri.

Ascunzându-și chipul sub glugă și cu ochii în pământ, tânărul care a recunoscut că și-a omorât părinții a ajuns în fața judecătorilor din Brașov. A ieșit plângând de la audieri. El le-a cerut oamenilor să aibă grijă nu doar de copii, ci și de părinți. Asta după ce el s-a întors în țară și și-a omorât și mama și tatăl.

Citește și: Crimă dublă în Brașov. Un tânăr de 24 de ani și-a omorât ambii părinți, apoi a anunțat Poliția

„Drogurile legale distrug lumea. Aveți grijă de mama voastră, de tăticul vostru!”, a declarat bărbatul.

El susține că era sub influența substanțelor interzise când a comis crimele. Medicii i-au luat probe de sânge și așteaptă rezultatul analizelor pentru a afla ce droguri a consumat. Era consumator încă din liceu, susține avocatul său.

„Din ce am înțeles, da, consumă de mult timp. A povestit că a încercat să se lase de viciul ăsta, dar nu a reușit”, a declarat avocatul tânărului drogat, Mihai Suciu.

Tânărul care lucra ca bucătar la un restaurant din Franța a venit acasă în vacanță. După o petrecere cu prietenii, s-a întors acasă și și-a ucis părinți. În acea noapte a dormit cu cadavrele celor care i-au dat viață sub același acoperiș, iar dimineața a sunat la poliție să anunțe ce a făcut.

Întrebat dacă a petrecut cu prietenii înainte de a comite crima odioasă, el a dat un răspuns halucinant: „Am petrecut cu satana la masă”, potrivit observatornews.ro.

„Părea distrus psihic, efectiv. Nu-și amintește de faptele comise. Pur și simplu, se afla sub influența subsnatnțelor psihoactive”, a mai spus avocatul criminalului.

„Ar fi fost niște fete la el și din cauza la fetele alea a pornit. Tatăl și mama lui au încercat să aplaneze cearta, scandalul și a dat în ei”, a declarat un vecin.

Citește și: Crimă învăluită în mister în Spania! O româncă a fost ucisă de iubit, însă bărbatul susține că a fost doar un accident: „S-a înecat cu un os de pește”

Individul din Brașiv riscă acum 30 de ani de închisoare. În 2022, potrivit datelor de la Agenția Națională Antidrog, 30 de oameni au murit din cauza drogurilor, cei mai mulți de supradoză. Alți peste 1.700 au avut nevoie de îngrijiri medicale. Problema drogurilor a fost discutată și în Consiliul suprem de apărare al țării în toamna anului trecut, dar fenomenul consumului mai ales printre tineri pare imposibil de combătut.

Substanţele psihoactive afectează sistemul nervos central, explică psihologii.

„Centrul voinţei este blocat. Efectele drogurilor asupra creierului sunt devastatoare. El a reacţionat pe baza instinctului. A simţit că este în pericol, unul fals, şi atunci a lovit, în momentul în care părinţii au intervenit. Sigur că regretă ce a făcut, mai ales că actul criminal pe care l-a săvârşit a fost făcut în mod inconştient”, a explicat psihologul Gabriel Bibire.