Declarații șocante făcute de Gina Pistol după începutul noului sezon „Chefi la cuțite”: „Adevărul este că mă simțeam…”

Aproape toate sezoanele „Chefi la cuțite” au fost prezentate de Gina Pistol, însăî vedeta a decis să se retragă de la cârma emisiunii pentru a putea să se concentreze o perioadă pe viața de familie.

05 sept. 2023, 12:37
Declarații șocante făcute de Gina Pistol după începutul noului sezon „Chefi la cuțite”: „Adevărul este că mă simțeam…”
Declarații șocante făcute de Gina Pistol după începutul noului sezon „Chefi la cuțite”: „Adevărul este că mă simțeam”

Gina Pistol a fost gazda emisiunii „Chefi la Cuțite„ timp de mai mulți ani consecutivi. A făcut o pauză în timpul sarcinii, dar apoi s-a întors cu entuziasm. Cu toate acestea, recent, Gina Pistol a luat decizia de a se retrage complet din emisiune. Cu câteva luni în urmă, ea a anunțat public că nu va mai continua să prezinte „Chefi la Cuțite”. În locul ei, Irina Fodor a preluat rolul de gazdă în emisiunea de la Antena 1. Cu toate acestea, înainte de debutul noului sezon, soția lui Smiley a surprins pe toată lumea cu un mesaj neașteptat.

Citește și: Gina Pistol a fost înşelată de două ori. Ce decizie a luat soţia lui Smiley: „Mă deranjează să ştiu că are aventuri”

La data de 2 septembrie, a debutat noul sezon al emisiunii „Chefi la Cuțite”. Se pare că Gina Pistol își amintește cu nostalgie de acest show culinar, sau cel puțin asta sugerează. Ea a distribuit o imagine pe platforma online, însoțită de un mesaj, cu puțin timp înainte ca emisiunea să înceapă.

„De curând am făcut niște poze foarte faine. Adevărul este că mă simțeam “nepozată”, a fost mesajul Ginei Pistol, alături de un selfie. S-ar părea deci că vedeta duce într-o oarecare măsură lipsa aparițiilor în show-urile pe care le prezenta.

Remarcăm că în luna februarie, Gina Pistol a făcut publică hotărârea sa de a renunța la prezentarea emisiunii „Chefi la Cuțite”. Ea exprima regretul că trebuie să se despartă de o echipă atât de minunată, dar a luat această decizie pentru a-și dedica mai mult timp creșterii fiicei sale, Josephine.

Se pare că Gina Pistol depunea eforturi considerabile pentru a face emisiunea să funcționeze bine. Mona Segall, producătoarea „Chefi la Cuțite” și „America Express”, care a colaborat cu Gina Pistol la ambele proiecte, a recunoscut acest lucru. Ea a dezvăluit că Gina muncea adesea mai mult de 12 ore în timpul perioadei de audiții. În plus, Mona Segall a mărturisit că decizia vedetei de a se retrage nu a fost ușoară.

Cu toate acestea, având în vedere că decizia afecta viața personală și familia Ginei, Mona Segall nu a încercat să o convingă să se răzgândească. Ea a subliniat că realizarea emisiunii „Chefi la Cuțite” nu este deloc ușoară, iar Gina Pistol investea multă muncă în acest proiect, în special în timpul rundelor de audiții, care implica ore lungi și obositoare. Astfel, Mona Segall a recunoscut că nu a încercat să o influențeze să-și schimbe decizia, întrucât aceasta ținea de viața și familia Ginei. Aceste declarații au fost făcute de Mona Segall într-un episod al podcastului lui Mihai Morar.

Citește și: Revine Gina Pistol pe micile ecrane? Soția lui Smiley a făcut anunțul: „Dacă mă vor mai dori, mă voi întoarce”