Declaraţii şocante făcute de patronul restaurantului Beirut din Constanţa, în care trei tinere au ars de vii

George Karam, patronul restaurantului Beirut din Constanţa, în care trei tinere au murit arse de vii, în urmă cu doi ani, a fost audiat pentru prima oară de magistraţi, cărora le-a spus că nu le chemase pe fete la muncă în acea zi, aşa că nu ştia că ele sunt în local. Mărturia lui a stârnit revolta familiilor victimelor.

RomaniaTV.net
18 mart. 2016, 07:29
Declaraţii şocante făcute de patronul restaurantului Beirut din Constanţa, în care trei tinere au ars de vii

Noul termen a răsucit cuţitul în rană familiilor celor trei victime. Patronul restaurantului Beirut în care fetele au murit arse de vii a declarat în sala de judecată că în seara tragediei el nu le-a chemat la programul artistic, pentru că îl anulase. Aşa că nici nu ştia că ele au rămas captive în camera improvizată.

„Mincinos, a minţit de la început până la sfârşit”, a spus mama Nicoletei.

Vezi si> Dansatoarele arse de vii în incendiul din Constanţa au strigat 20 de minute după ajutor. Părinţii au citit rechizitoriul

„El a spus că nu ştia că sunt fetele acolo, dar ele netelefonate nu soseau la program. Fusese un dans una din fete făcuse un dans, Nicoleta cântase”, a spus sora unei victime.

„A cântat în seara aceea. Nu se poate! Minte, minte… Am plâns pentru că nu şi-a amintit că Nicoleta a cântat la el două luni de zile”, a spus mama Nicoletei.

„În sala de judecată a avut declaraţii contradictorii. Chiar eu am întrebat dacă Nicoleta lucra permanent, a zis că nu ştie, apoi la întrebarea altui coleg a zis că dânsa şi altă colegă lucrau permanent, în fiecare weekend”, a declarat avocatul victimelor.

George Karam a fost audiat de procurori mai bine de 4 ore.

Următorul termen a fost stabilit pentru 14 aprilie.

Vezi si> Declaraţii CUTREMURĂTOARE din infernul de la Beirut: Am văzut silueta unei fete. Stătea în picioare. Avea mâna în flăcări

Familiile celor trei fete cred că dacă localul ar fi îndeplinit normele PSI, nenorocirea de la Beirut nu s-ar fi întâmplat și spun că patronul este principalul vinovat. Specialiștii de la Insemex Petroșani au apreciat că fetele au murit după aproximativ 10-15 minute de la declanșarea incendiului și propagarea fumului.

Tot din rechizitoriu aflăm că primul apel la pompieri a fost făcut la ora 22.37, iar prima mașină de intervenție a ajuns la restaurant după 5 minute. Parchetul Militar a anunțat joi că va începe anchetarea pompierilor care au participat la stingerea incendiului de la restaurantul Beirut.

Citeşte şi Răsturnare de situaţie în cazul dansatoarelor arse de vii de la restaurantul Beirut