Declinul unei mari actrițe! Bella din „La Bloc” a ajuns la capătul puterilor, dar nu renunță. „Aștept șansa următoare”

Alina Chivulescu este actrița care a dat viață personajului „Bella” din celebrul serial „La Bloc”, însă acum viața ei nu mai este atât de roz pe cât era la momentul în care serialul era în plină glorie. Ce se întâmplă cu aceasta în ultima vreme.

05 sept. 2023, 08:44
Declinul unei mari actrițe! Bella din „La Bloc” a ajuns la capătul puterilor, dar nu renunță. „Aștept șansa următoare”
Declinul unei mai actrițe! „Bella ” din „La Bloc” a ajuns la capătul puterilor, dar nu renunță. „Aștept șansa următoare”

Alina Chivulescu, una dintre cele mai frumoase actrițe din România, cea care a dat viață personajului „Bella” din cel mai celebru sitcom românesc, „La Bloc”, crede că singurul obstacol în calea revenirii ei pe micile ecrane a fost ghinionul. Aceasta speră să aibă șansa la o revenire pe micile ecrane și afirmă că nu a renunțat niciodată la cariera sa artistică, care a atras atenția publicului larg.

Citește și: Nelu Curcă din „La bloc” a vorbit despre momentul în care a căzut în păcat și și-a înșelat soția: „Am divorțat din cauza ispitelor, așa mai păcătuiesc bărbații”

La vârsta de 49 de ani, Alina Chivulescu a dezvăluit într-un interviu pentru CANCAN.RO că recent a încercat să obțină un rol, participând la diverse castinguri, însă rezultatele nu au fost cele la care spera.

„Am fost alături de alți colegi de-ai mei la diverse provocări profesionale. Pe scurt, am dat curs unor castinguri. Numai că nu a fost să fie pentru mine!”, a afirmat frumoasa „Bella”.

Iar crezul său profesional pare că nu a fost zdruncinat de ultimele refuzuri pe care le-a primit: „Eu încerc să-mi fac meseria. Datoria mea e să încerc, motiv pentru care, ca orice alt actor merg la casting. Doar că nu s-au legat lucrurile!”.

Ea argumentează că nu simte nevoia să se supere atunci când nu este luată în considerare de către un regizor sau de către oricine altcineva, deoarece înțelege că aceste aspecte sunt incluse în riscurile asociate cu profesia pe care și-a ales-o.

„Și la teatru au fost proiecte care s-au stins atunci, în primele luni ale pandemiei când toată lumea, vrând, nevrând, a trebuit să se supună anumitor reguli. Atunci când nu te afli pe statul de plată a unor teatre, atunci asta e tot ce poți să faci, adică să joci în proiecte care se desfășoară pe un anumit timp și să aștepți șansa următoare”, adaugă Alina Chivulescu.

Vedeta respinge și ideea că ar fi ales Franța ca loc de adopție, chiar și după ce în ultimul deceniu a decis să trăiască o perioadă la Paris alături de partenerul ei de viață, nimeni altul decât regizorul Dan Chișu. Una peste alta însă, Alina Chivulescu știe că trebuie să aibă răbdare pentru a-și continua cu pasiune meseria.

„Or să apară și ofertele pentru mine! Eu le aștept, fiindcă eu cred că ele o să vină!”, sună mesajul ei plin de speranță.

Dar aceeași Alina Chivulescu mai știe foarte bine ce nu ar putea face absolut deloc în lumea televiziunii, cea care i-a oferit atâtea motive de bucurie. Și anume să răspundă unor provocări pe care ți le aduc emisiuni aparte, cum sunt „America Express” sau „Survivor”.

„Ei bine, eu nu aș putea participa la așa ceva. Oricât de tare mi-aș dori, fizic nu aș face față. Nu e cazul să visez altceva decât realitatea îmi indică clar că pot fac e sau nu pot face. Eu nu aș putea face așa ceva. Mai degrabă mi-aș încurca partenerul, dacă prin absurd să zicem că aș accepta așa ceva!”, conchide frumoasa Alina Chivulescu.

Pe lângă serialul „La Bloc”, cel care i-a adus celebritatea, Alina Chivulescu a mai jucat și în filme precum „Omul zilei”, „Orient Express”, „Ho Ho Ho”, „#Selfie” sau „#Selfie 69”. De asemenea, a fost distribuită și în seriale ca „Sub clar de lună”, „Vine poliția!”, „Aniela”, „Iubire și Onoare”, „O nouă viață” sau „Fructul oprit”. Ea a avut un rol episod și în „Las Fierbinți”.

Citește și: Ce face şi din ce trăieşte acum Costel Jurcă din La Bloc. Actorul s-a mutat definitiv din România: „Nu trebuie să fii genial ca să îți vină ideea”