Cine este șoferul băut şi drogat care a ucis o femeie în Popești-Leordeni, chiar de ziua ei de naștere. Bărbatul este fost angajat MAI

Apar noi detalii despre şoferul băut şi drogat care a accidentat mortal o femeie, chiar de ziua ei de naştere, în Popeşti Leordeni. Şoferul a lovit, de asemenea, cinci autoturisme parcate pe strada Unirii din aceeaşi localitate.

04 sept. 2023, 23:42
Cine este șoferul băut şi drogat care a ucis o femeie în Popești-Leordeni, chiar de ziua ei de naștere. Bărbatul este fost angajat MAI

Şoferul băut şi drogat care a ucis-o pe Nicoleta, femeia care, în ziua în care împlinea 56 de ani, ieşise în poartă ca să-şi ridice tortul, este fost angajat MAI. Acesta se numeşte Constantin Păun şi a fost șef de cabinet al fostului ministru de interne Gavril Dejeu. Totodată, a fost ofițer de crimă organizată la BCCO București și lucrător la ISOP (Institutul pentru Studii de Ordine Publică), acolo de unde, în 2015 a ieșit la pensie.

Şoferul băut şi drogat care a ucis o femeie în Popești-Leordeni, chiar de ziua ei de naștere, este fost angajat MAI

Şoferul, un bărbat de 59 de ani, a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat, şi, respectiv cu aparatul drug test, care a indicat o valoare pozitivă la consumul de substanţe psihoactive.

Citeste si Femeie ucisă chiar de ziua de naștere de un șofer beat și drogat. Nicoleta nu a mai avut nicio șansă. Cum și-a presimțit moartea

La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii rutieri din Popeşti Leordeni, iar din primele verificări au stabilit faptul că, în urma accidentului rutier, a rezultat rănirea a 2 victime, respectiv 2 femei, în vârstă 51 şi 56 de ani. Victimele au fost transportate de către echipajele medicale la două unităţi spitaliceşti, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate, însă, ulterior, femeia în vârstă de 56 de ani a decedat„, a informat, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov.

Martorii au declarat în fața oamenilor legii că șoferul nu era deloc coerent atunci când s-a dat jos de la volan.

Conducătorul auto a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Bărbatul în cauză a susţinut că, după producerea accidentului şi până la sosirea echipajelor de poliţie, a fost lovit de mai multe persoane pe fondul accidentului rutier.

Citeste si Alina Laufer, primele declarații după accidentul rutier: „L-am văzut pe Nathaniel cu fățuca plină de sânge. A fost șocant!”

Fostul angajat MAI a fost reţinut pentru 30 de zile.

Acestuia i-a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi a substanţelor psihice şi lovirea sau alte violenţe.