DEDEMAN anunţă reduceri IMBATABILE de sărbători. Găseşte inspiraţie în noul Catalog cu oferte speciale de Crăciun

DEDEMAN a publicat catalogul cu reduceri pentru Crăciun. Clienţii sunt aşteptaţi atât în magazinele fizice, cât şi în cele online cu zeci de oferte speciale pentru sărbătorile de iarnă.

01 dec. 2021, 23:15
DEDEMAN anunţă reduceri IMBATABILE de sărbători. Găseşte inspiraţie în noul Catalog cu oferte speciale de Crăciun

DEDEMAN anunţă reduceri imbatabile de Crăciun. Compania românească de bricolaj a făcut public catalogul care include oferte speciale pentru sărbătorile de iarnă.

DEDEMAN anunţă reduceri IMBATABILE de Crăciun

Compania românească de bricolaj publică în fiecare lună câte un catalog cu oferte speciale care se aplică toată luna respectivă. Clienţii Dedeman au aşteptat cu nerăbdare catalogul pentru luna decembrie, mai ales că vine cu zeci de reduceri pentru sărbătorile de iarnă.

Citeşte şi Lidl vine cu noi oferte bombă pentru clienţii săi. Produsele pentru care se vor bate toţi românii sunt deja pe rafturile magazinelor din toată ţara

Un brad artificial de 150 cm care costa 99 de lei, poate fi cumpărat acum cu 89 de lei. De asemenea, un set de 24 de globuri poate fi achiziţionat cu 25,99 de lei. O instalaţie pentru brad formată din 700 de leduri multicolore şi 8 jocuri de lumini costa 119 lei, iar acum poate fi cumpărată cu 99 de lei.

Vezi mai multe produse AICI

Reducerile sunt valabile în perioada 1.12.2021- 31.12.2021 şi se aplică atât în magazinele online, cât şi în cele fizice, stocul fiind limitat.

Reamintim că persoanele care vor să-şi facă cumpărăturile în magazinele Dedeman au nevoie de certificat verde digital care să ateste vaccinarea sau vindecarea in urma infectarii cu coronavirus.

De asemenea, precizăm că firma de bricolaj românească le ofera clientilor posibilitatea de a se folosi de angajatii lantului de magazine  pentru a le aduce produsele dorite in parcare, sau pentru a comanda cu ridicare in 4 ore.

Dedeman este o companie din orașul Bacău, România care se ocupă cu vânzarea de materiale de construcții și amenajări interioare. Aceasta a fost înfiinţată în 1992 de oamenii de afaceri Dragoș și Adrian Pavăl.

În 2021, Dedeman are 56 de magazine deschise în România, cel mai recent fiind inaugurat în luna septembrie la Blejoi, lângă municipiul Ploiești.

Citeşte şi Lidl, anunţul aşteptat de toţi românii de Sărbători 2021. Produsul de 60 de lei pe care se va bate toată lumea

BricoDepot anunţă reduceri mari la brazii de Crăciun

Reduceri mari în această perioadă anunţă şi Brico Depot. Retailerul francez vine cu promoţii la brazii de Crăciun. Astfel, toţi cei care se gândesc să-şi cumpere deja bradul, au de unde alege.

De exempu, un Brad Normand Mediu 130. 175 Cm costă doar 49 de lei. Acelaş brad dar mai mic, de 100. 130 cm, costă 35 de lei, în timp ce un brad de Normand Standard 200. 400 Cm costă 79 de lei.

Vezi mai multe oferte AICI

Brico Dépôt este un lanț de bricolaj din Franța, fondat în 1993 de către compania Castorama Dubois, urmând să fie mai apoi preluat de către grupul britanic Kingfisher Group,[1] care numără astăzi peste 1.080 de magazine în 9 țări din Europa și în China.