Dedeman, lovitură de proporții pentru Ikea. Frații Pavăl pregătesc un nou concept care va crea sute de locuri de muncă

Frații Pavăl au planuri uriașe pentru anul 2024. Magazinul Dedeman pregătește un nou concept care, cu siguranță, va lua fața Ikea.

04 mart. 2024, 19:42
Dedeman, lovitură de proporții pentru Ikea. Frații Pavăl pregătesc un nou concept care va crea sute de locuri de muncă
Frații Dedeman pregătesc o nouă lovitură, în Timișoara

Dedeman este unul dintre magazinele care i-a cucerit pe românii gospodari. Aici se găsesc tot felul de materiale de construcții la prețuri avantajoase, însă, dincolo de ofertele de nerefuzat, magazinul de bricolaj a mai pregătit o surpriză.

Frații Pavăl vor să dea lovitura pe piață. Aceștia au descoperit de mult cheia succesului, iar acum doar își consolidează poziția în lumea afacerilor. Ei au planuri de extindere, deși magazinul lor are unități în toată țara. Noul concept Dedeman este unic în țară, iar deschiderea lui va avea loc destul de repede.

Citește și: Dedeman face angajări masive în România! Frații Pavăl nu se uită la bani și oferă salarii chiar și de 10.000 de lei pe lună

În curând, în comuna Dumbrăvița se va deschide un nou magazin, cel mai modern din toate cele existente. Situat la periferia Timișoarei, acesta nu doar că va fi util din punct de vedere economic, dar va crea și foarte multe locuri de muncă.

Deschiderea noului magazin va lovi puternic Ikea. Pe lângă faptul că prețurile vor fi mereu în competiție, localizarea nu este dellc una favorabilă pentru Ikea.

Magazinul fraților Pavăl va fi deschis chiar lângă Ikea și nu este exclus ca timișorenii să aleagă să meargă mai des în Dedeman. Momentan, nimeni nu a descris în ce constă noul concept, dar, cu siguranță, va fi ceva inovativ.

„Vom avea în Dumbrăvița cel mai mare și mai modern magazin Dedeman din țară! Dumbrăvița dovedește că este un partener serios pentru toți investitorii care aduc beneficii localității”, a scris primarul Bulgărin pe Facebook.

Viitorul magazin va fi construit pe un teren care, inițial, a fost destinat construcției de blocuri. Primarul Horia Bulgărin a a anunșat că a sistat ridicarea de blocuri pentru a permite construirea galeriei comerciale.

Citește și: Produsul de la Dedeman care a zdrobit competiția! Costă puțin și toată lumea îl vânează. Orice român are nevoie de el

„O nouă investiție privată de proporții este pregătită în vecinătatea magazinului IKEA. Dedeman va construi un magazin de bricolaj la cele mai moderne standarde”, a transmis primarul pe Facebook.

Asta este o veste foarte bună pentru timișoreni, întrucât vor apărea noi locuri de muncă. Fiind un magazin de dimensiuni foarte mari, este nevoie de mult personal pentru ca lucrurile să funcționeze.