Deea Maxer a răbufnit. Fosta soție a lui Dinu Maxer rupe tăcerea: „Nu-s ușă de biserică”

Deea Maxer a avut o reacție acidă și le-a transmis urmăritorilor săi un mesaj dur, după ce aceștia și-au dat cu părerea despre viața ei.

09 iun. 2023, 22:00
Deea Maxer a răbufnit. Fosta soție a lui Dinu Maxer rupe tăcerea: „Nu-s ușă de biserică”

Deea Maxer s-a arătat foarte deranjată de faptul că oamenii vin și își dau cu părerea despre divorțul ei de Dinu Maxer. Ea a mai spus că primește foarte multe sfaturi de la persoane pe care nici măcar nu le cunoaște.

Citește și Deea Maxer este în culmea fericirii! A postat imaginea care a emoționat pe toată lumea: „Tu, miracol din pântecul meu, ai ales să-ți fiu mamă eu”

Fosta soție a lui Dinu Maxer a mărturisit că nu înțelege nevoia oamenilor de a comenta atât de mult despre viața altora.

”Când oamenii care nu te cunosc… simt nevoia să îți ofere sfaturi de viață în miez de noapte. În baza a ce anume vine nevoia asta de a oferi sfaturi? Eu nu pricep… Sfaturile nu sunt acatiste… nu le mai lăsați dacă nu vi se cer… plus că nici sfătoșii nu-s ușa de biserică. Primesc zilnic sfaturi.”, a scris Deea Maxer, pe contul ei personal de Instagram.

Citește și Deea Maxer, primele declaraţii despre noua relaţie. Bruneta nu se mai fereşte: „Da, este iubitul meu”

Deea Maxer, despre decizia de a divorța

„E ciudat că nu mai avem acelaşi drum, dar nu mai puteam continua aşa. Nu mai era totul roz, nu ne puteam preface! Am un grad de toleranţă foarte mare, am tras pentru casa, pentru familie, dar nu mai eram fericită. Nu puteam juca teatru de faţă cu cei dragi, cu familia, copiii… Nu vreau ca omul de lângă mine să fie violent verbal, irascibil, Dinu nu se iubea pe el. Nu am cum să iubesc un om care nu are grijă de el. Toate astea au dus la divorţ.  Eu îl ştiam de acasă, nu de la TV, e o mare diferenţă între cele două variante”, a explicat Deea Maxer în emisiunea lui Măruță.

Bruneta a mărturisit că nu regretă decizia de a pune punct căsniciei cu Dinu Maxer, ba mai mult, este convinsă că așa va fi mai bine pentru amândoi.

„Nu pot să spun că au fost ani cu probleme, dar au intervenit tot felul de lucruri în ultimii ani, care ne-au dus în pragul să luăm această decizie. Nu regret absolut nimic… A fost un șoc pentru toată lumea, dar nu a fost o decizie luată de ieri pe azi, a fost o chestie gândită, calculată, încercând să reparăm și când și Dinu s-a convins de faptul că nu funcționăm, na, am luat decizia. Dar există viață după divorț și vreau să zic că nu am divorțat de Dinu pentru că cineva a înșelat pe altcineva, nu a existat așa ceva, ci doi oameni care și-au schimbat principiile de viață.

După căsătorie, fiecare şi-a refăcut viaţa. Eu am un iubit, sunt îndrăgostită şi îmi asum asta! Dinu are şi el pe altcineva. Nu este prea repede! Eu nu o cunosc pe iubita lui Dinu, copiii o cunosc! Robert, de exemplu, nu ştia nimic despre mine. M-a cunoscut drept Andreea. El are 31 de ani şi lucrează în vânzări auto. Eu sunt mai mare cu doi ani decât el. Nu ştiu cât o să ţină, îmi doresc să fim fericiţi, nu ne-am mutat împreună. E fiecare la casa lui”, a mai spus Deea Maxer.