Deea Maxer, prima reacție după ce în spațiul public au apărut imagini cu Dinu și o femeie misterioasă

Deea Maxer a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care a explicat care este viața ei la momentul actual după ce în presă s-a vorbit despre o posibilă nouă relație a fostului ei soț.

22 apr. 2023, 18:02
Deea Maxer, prima reacție după ce în spațiul public au apărut imagini cu Dinu și o femeie misterioasă

Deea și Dinu Maxer au trăit o frumoasă poveste de dragoste. După 18 ani de relație și doi copii, cei doi și-au spus ”adio”. Au divorțat și fiecare își vede de viața lui. Anunțul divorțului a fost făcut chiar de Deea Maxer pe rețelele de socializare. Acum, fiecare încearcă să se vindece și să își găsească un nou drum în viață.

Recent, Dinu Maxer a fost văzut într-un club din Capitală în compania unei femei misterioase, iar vestea cum că acesta ar avea o nouă relație a circulat destul de repede prin presă.

Citește și: Cum a reacţionat mama lui Dinu Maxer după divorţ. Ce a putut să spună despre Deea!

Invitat la emisiunea „Teo Show”, artistul a mărturisit că s-ar bucura nespus dacă atât el, cât și Deea și-ar reface viața alături de altcineva. Acesta nu exclude ca în viitorul apropiat să fie văzut la braț cu altă femeie. Acesta a explicat că a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă și că a fost nevoit să ia chiar și antidepresive pentru a face față acestui cutremur emoțional.

La scurt timp după ce imaginile au apărut și în spațiul public, Deea a postat un mesaj pe contul ei de pe rețelele de socializare, iar fanii s-au gândit că ar putea fi legat de divorțul de fostul ei soț.

„Nu o noapte sau un an,/ Ci o viață fericită./

Diminețile-n tavan…/ Oare sunt prea explicită?”, a scris bruneta pe pagina sa de Instagram.