Dinu Maxer, primele declaraţii despre noua iubită! Deea este deja istorie, ce urmează pentru artist

Dinu Maxer a recunoscut adevărul despre cât de dificil a fost divorțul de Deea, femeia cu care a împărțit ultimii 18 ani din viața. Acesta se vindecă treptat, însă este departe de a fi fericit.

15 apr. 2023, 22:52
Dinu Maxer, primele declaraţii despre noua iubită! Deea este deja istorie, ce urmează pentru artist

Deea și Dinu Maxer au decis să își spună „la revedere” după cei 18 ani de pe care i-au petrecut unul alături de celălalt. Acum, fiecare încearcă să se vindece și să își găsească un nou drum în viață. Artistul a vorbit despre cât de dificilă a fost această despărțire pentru el și cum videcarea este un proces treptat. Totuși, Dinu Maxer spune că este pe drumul cel bun și că este capabil să vadă viața cu alți ochi. Mai mult, acesta a mărturisit că este optimist cu privire la viitorul să în plan personal.

Citește și: Cum a reacţionat mama lui Dinu Maxer după divorţ. Ce a putut să spună despre Deea!

Acesta a fost invitat la emisiunea „Teo Show”, unde a mărturisit că s-ar bucura nespus dacă atât el, cât și Deea și-ar reface viața alături de altcineva. Acesta nu exclude ca în viitorul apropiat să fie văzut la braț cu altă femeie. Acesta a explicat că a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă și că a fost nevoit să ia chiar și antidepresive pentru a face față acestui cutremur emoțional.

Dinu Maxer a fost dărâmat în urma divorțului

„Este o situație pe care trebuie să o gestionez foarte mult. Chiar dacă s-a încheiat divorțul, ne-am separat, copiii sunt bine, lucrurile au început să evolueze, tot sunt momente care trebuie gestionate, pe care înainte le împărtășeai cu partenerul și acum nu mai poți.(…) Totul continuă între noi, am eu o vorbă, nu ne-am certat, doar ne-am separat. Noi ne-am cam tot certat până ne-am despărțit. Aș puncta totuși, poate e și un sfat pentru ceilalți, au fost două tentative de împăcare până la semnarea actelor de divorț, una a durat trei zile, ca în povești, dar s-a încheiat. Așadar, în momentul ăla ne-am dat seama clar că nu se mai poate face nimic.

Încă o dată vreau să spun, și eu, poate mai mult decât Deea, dar și Deea a luptat pentru căsnicie, nu ne-am despărțit ușor și fără să apelăm la toate variantele, inclusiv la rugăciuni. Legat de copii, fiindcă acuzația principală care ni se aducea era ‘Aveți grijă de copii, că voi vă refaceți viața, dar copiii ce vor face’, atunci am stat și ne-am gândit. Că poate cel mai important lucru pentru copii e să nu simtă că ei sunt despărțiți.

(…) Lumea când spun ‘Noi nu ne-am înșelat, nu ne-am bătut, nu au fost motive d-astea serioase, din care desfaci o căsnicie. La noi a fost o picătură care a tot măcinat.  (…). Eu n-am putut să țin secret, eu în momentul în care s-a semnat la notar… Oamenii mă știu cu zâmbetul pe buze, și mă întrebau, că nu mai puteam zâmbi, și nu puteam să-i mint, un alt defect al meu”, a mărturisit Dinu Maxer.

Citește și: Deea Maxer s-a afișat alături de un alt bărbat, după pronunțarea divorțului de Dinu Maxer