Deea Maxer, protagonista unui moment emoționant în platoul unei emisiuni. Vizibil tulburată, fosta soție a lui Dinu Maxer a izbucnit în plâns

Deea Maxer a fost protagonista unui moment tulburător în emisiunea „Teo Show”. La scurt timp după ce a intrat în platoul emisiunii, artista a izbucnit în plâns.

19 iun. 2023, 13:56
Deea Maxer, protagonista unui moment emoționant în platoul unei emisiuni. Vizibil tulburată, fosta soție a lui Dinu Maxer a izbucnit în plâns

Invitată în emisiunea moderată de Teo Trandafir, Deea Maxer a izbucnit în plâns în momentul în care prezentatoarea a întrebat-o cum se simte. Deea și Dinu Maxer au divorțat recent după 18 ani de căsnicie. Între timp, Deea a început o nouă relație cu Robert Drilea.

Deea Maxer, protagonista unui moment tulburător în platoul unei emisiuni. A izbucnit în plâns

Sunt liniștită, fericită, sunt foarte emoționată, nu știu de ce”, i-a spus Deea lui Teo, moment în care vedeta a izbucnit în plâns.

La întrebarea prezentatoarei „De ce îți vine să plângi?”, Deea a fost și mai copleșită de emoții.

În primul rând, în momentul în care te-am văzut mi-am amintit de momentul tău cu Maia, de la ziua ta, pentru mine a fost un moment emoționant. Și în al doilea rând, pentru că ești un om cu o energie extraordinară, care pe mine acum m-a copleșit”, a fost dialogul pe care Teo Trandafir l-a purtat cu Deea Maxer, potrivit wowbiz.ro

Fosta soție a lui Dinu Maxer a avut numai cuvinte de laudă la adresa familiei actualului ei iubit, care a primit-o cu brațele deschise.

Citeste si Deea Maxer a răbufnit. Fosta soție a lui Dinu Maxer rupe tăcerea: „Nu-s ușă de biserică”

Robert nu știa că sunt persoană publică, nu cunoștea numele de Maxer. E ciudat pentru el, cât și pentru familia lui. Eu știu ce simte o mamă, știu ce simte mama când se scriu lucruri. I-am cunoscut și părinții, și bunicile, am fost la bunica la Piatra Neamț. Am cunoscut o familie extraordinară, le mulțumesc foarte mult că m-au primit cu brațele deschise”, a povestit Deea Maxer la „Teo Show”.

Cine este Robert, noul iubit al Deei Maxer

Născut în luna august 1992, Robert Drilea este, după cum descrie imaginile și biografia sa publicate pe contul lui personal de Instagram, specialist în vânzări, achiziții auto și este pasionat de mașini, dar și motociclete. „Specialist Vânzări și Achiziții Auto. Mașini la comandă și stoc. Credit Auto și Leasing Financiar”, este descrierea profilului său.

Băiatul cu care este acum Deea este super de treabă, este super mișto ca om, doar că este sărăcuț, nu este bogat. Nu are service-ul lui, el lucrează la un service auto, iar mașinile de le vinde, i le aduce șeful lui și el îl ajută pe șeful lui să le vândă mai departe. El nu este dealer de mașini, nu este vreun afacerist care învârte banii cu lopata. Muncește și el normal ca orice om”, au declarat pentru Click!, surse apropiate din anturajul noului cuplu.

Citeste si Deea Maxer, dezvăluiri incendiare despre persoana care a consolat-o când Dinu Maxer nu făcea asta. „Stătea noaptea cu mine”