S-a aflat cine este bărbatul cu care Deea Maxer și-a Petrecut Paștele. Chiar Dinu Maxer a făcut dezvăluirea: ”Nu mi-e greu, acum sunt în perioada de acceptare”

Paștele din anul acesta a fost unul cu totul diferit față de precedentele sărbători pascale din anii trecuți pentru soții Maxer, pentru că au petrecut separat. Cei doi au anunțat, în urmă cu aproximativ o lună, că urmează să divorțeze.

17 apr. 2023, 14:48
S-a aflat cine este bărbatul cu care Deea Maxer și-a Petrecut Paștele. Chiar Dinu Maxer a făcut dezvăluirea: ”Nu mi-e greu, acum sunt în perioada de acceptare”

După 18 ani de mariaj, acesta este primul an în care Deea și Dinu Maxer au fost separați de sărbători. Cu toate acestea, fiecare dintre ei au avut planuri mari pentru această mare sărbătoare. Artistul a dezvăluit unde a mers fosta sa soție, alături de cei doi copii, de Paște.

Dinu Maxer a dezvăluit că cei mici au petrecut alături de el, la bunica lor, Paștele Catolic, iar duminică au fost alături de Deea Maxer, care nici ea nu a stat acasă. A mers cu copiii la fratele său, lângă Corbeanca, acolo unde au petrecut sărbătorile pascale.

„Sunt fără copii, ei au făcut Paștele cu mine, cel Catolic, acum o săptămână, la mama.

Mi s-a părut firesc să-i las copiii Deei, să petreacă cu ea. S-au dus la fratele ei, lângă Corbeanca. E prima oară când sunt fără copii. Dar nu mi-e greu, dimpotrivă, acum sunt în perioada de acceptare”,  a declarat Dinu Maxer, conform Cancan.

Citește și: Dan Negru critică dur programul TV de Paște: ”Kevin a rămas și Iisus a fost exilat și nu din rațiuni de business, după cum se vede în audiențe”

Dinu Maxer s-a asigurat că va avea toate cele necesare pregătite pentru masa de Paște, așa că a vopsit ouăle cu copiii lui cu o zi în urmă. Cei mici au ajuns la tatăl lor duminică seara, când s-au întors de la unchiul lor alături de Deea.

„Acum se găsesc toate aceste produse tradiționale gata preparate. Am venit cu drob și sarmale de la mama. Am vopsit ieri ouă cu copiii. Am vopsit ouă ca să le sparg singur. Au ieșit până la urmă. Copiii vin mâine seară. Singur nu-mi vine să mănânc, o să le fac o friptură când se întorc”, a mai spus acesta.

Citește și: Ilinca Vandici și Andrei Neacșu și-au spus adio, sau cel puțin așa spun surse din apropierea cuplului. Se zvonește că prezentatoarea Kanal D ar fi plecat de acasă de 3 spătămâni și că totul s-ar fi tras de la infidelitatea bărbatului.