Deea Maxer rupe tăcerea despre divorţ. Primele declaraţii despre despărţirea de Dinu: „Violent verbal, irascibil”

Deea Maxer rupe tăcerea despre divorţ. Dansatoarea vorbeşte despre motivele care au dus la această decizie, şi din punctul ei de vedere, sunt unele cât se poate de întemeiate. Vedeta recunoaște că ea și fostul său soț au vorbit de foarte multe ori despre despărţire.

19 mai 2023, 23:26
Deea Maxer rupe tăcerea despre divorţ. Primele declaraţii despre despărţirea de Dinu: „Violent verbal, irascibil”
Deea Maxer rupe tăcerea despre divorţ

Deea Maxer rupe tăcerea despre divorţ. „E ciudat că nu mai avem acelaşi drum, dar nu mai puteam continua aşa. Nu mai era totul roz, nu ne puteam preface! Am un grad de toleranţă foarte mare, am tras pentru casa, pentru familie, dar nu mai eram fericită. Nu puteam juca teatru de faţă cu cei dragi, cu familia, copiii…

Nu vreau ca omul de lângă mine să fie violent verbal, irascibil, Dinu nu se iubea pe el. Nu am cum să iubesc un om care nu are grijă de el. Toate astea au dus la divorţ.  Eu îl ştiam de acasă, nu de la TV, e o mare diferenţă între cele două variante”, a explicat Deea Maxer în emisiunea lui Măruță.

Citeşte şi: Deea Maxer și-a refăcut viața cu un bărbat mai tânăr. Cu ce se ocupă Robert, noul iubit al dansatoarei de belly dance

Deea Maxer rupe tăcerea despre divorţ

Bruneta a mărturisit că nu regretă decizia de a pune punct căsniciei cu Dinu Maxer, ba mai mult, este convinsă că așa va fi mai bine pentru amândoi.

Nu pot să spun că au fost ani cu probleme, dar au intervenit tot felul de lucruri în ultimii ani, care ne-au dus în pragul să luăm această decizie. Nu regret absolut nimic…

A fost un șoc pentru toată lumea, dar nu a fost o decizie luată de ieri pe azi, a fost o chestie gândită, calculată, încercând să reparăm și când și Dinu s-a convins de faptul că nu funcționăm, na, am luat decizia.

Dar există viață după divorț și vreau să zic că nu am divorțat de Dinu pentru că cineva a înșelat pe altcineva, nu a existat așa ceva, ci doi oameni care și-au schimbat principiile de viață.

După căsătorie, fiecare şi-a refăcut viaţa. Eu am un iubit, sunt îndrăgostită şi îmi asum asta! Dinu are şi el pe altcineva. Nu este prea repede! Eu nu o cunosc pe iubita lui Dinu, copiii o cunosc! Robert, de exemplu, nu ştia nimic despre mine.

M-a cunoscut drept Andreea. El are 31 de ani şi lucrează în vânzări auto. Eu sunt mai mare cu doi ani decât el. Nu ştiu cât o să ţină, îmi doresc să fim fericiţi, nu ne-am mutat împreună. E fiecare la casa lui”, a mai spus Deea Maxer.