Deea și Dinu Maxer, nedespărțiți chiar și după ce și-au anunțat divorțul. Ce au făcut vedetele în ziua în care au dat vestea șocantă

Deea și Dinu Maxer au șocat showbiz-ul românesc atunci când au anunțat că divorțează după 14 ani de căsnicie, alți 18 de relație și doi copii.

29 mart. 2023, 00:07
Deea și Dinu Maxer, nedespărțiți chiar și după ce și-au anunțat divorțul. Ce au făcut vedetele în ziua în care au dat vestea șocantă
Deea și Dinu Maxer, nedespărțiți chiar și după ce și-au anunțat divorțul

Deea și Dinu Maxer, nedespărțiți chiar și după ce și-au anunțat divorțul. De-a lungul timpului, aceștia au fost de nedespărțit și chiar și în ziua în care și-au anunțat divorțul, cei doi au fost împreună.

Citește și Deea Maxer criticată pe Instagram. Vedeta a decis să slăbească după ce a primit mesaje jignitoare : „Îmi scriau că sunt mamă grasă, dizgrațioasă”

Deea și Dinu Maxer, nedespărțiți chiar și după ce și-au anunțat divorțul

La scurt timp după ce au dat vestea șoc, Deea și Dinu Maxer au mers împreună cu fiul lor Andreas la o clinică din Băneasa pentr a-i pune un aparat dentar.

Imediat după ce i-a fost montat puștiului aparatul dentar, Deea și Dinu au făcut o ședință foto în clinică și au afișat un zâmbet lejer ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, apoi au plecat separat din clinică.

„Andreas are genetic un incisiv lipsă, în partea de sus stânga și, din cauza asta, evident dinții lui sunt distanțați. Îi va trebui un aparat dentar ca să apropiem dinții acum în copilărie, ca să nu fie prea târziu după aceea de intervenit. O să-i punem un aparat din acela transparent, așa a ales el, ca să nu se vadă”, a declarat Dinu Maxer, în urmă cu o lună, pentru Click!

Deea și Dinu Maxer au anunțat printr-o postare pe rețelele de socializare că își spun adio după 18 ani de relație și 14 de mariaj din care au rezultat doi copii frumoși. Cei doi nu au vrut să facă prea multe comentarii legate despre adevăratele motive ale divorțului și au cerut discreție.

„Am decis să ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncă depusă cot la cot în tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscători pentru această călătorie în care am fost pe rând, piloți! Mulțumesc, Dinu!

Voi ne știți viața ca pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere și admirație. Pentru toate acestea vrem să vă mulțumim și totodată ne dorim să respectați acest moment din viață noastră.

Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și cel mai important, pentru copiii noștri. Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia! Mulțumim, Deea și Dinu Maxer”, a scris Deea Maxer, pe contul său de Facebook.

Citește și Deea Maxer, cadou inedit pentru soțul ei. Ce i-a pregătit aceasta cu ocazia împlinirii vârstei de 49 de ani