Deea Maxer, cadou inedit pentru soțul ei. Ce i-a pregătit aceasta cu ocazia împlinirii vârstei de 49 de ani

Dinu Maxer și soția lui formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul autohton. Aceștia se susțin reciproc în tot ce fac atât pe plan personal, cât și profesional. Deea Maxer i-a pregătit acestuia un cadou inedit de ziua lui.

28 oct. 2022, 17:29
Deea Maxer, cadou inedit pentru soțul ei. Ce i-a pregătit aceasta cu ocazia împlinirii vârstei de 49 de ani

Dinu Maxer și soția lui formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul autohton. Cei doi au împreună doi copii și își trăiesc iubirea la cele mai înalte cote. Pentru că se apropie ziua lui, Deea Maxer are o surpriză de proporții pentru el.

Deea Maxer, capu inedir pentru soțul ei. Ce surpriză îl așteaptă

„Anul ăsta, uitându-mă la Dinu mi-am dat seama că are nevoie de “îmbunătățiri”. Este artist, apare periodic pe “sticlă” la TV, vreau să aibă o imagine impecabilă! În noiembrie Dinu face 49 ani! Cu ocazia zilei lui de naștere am zis să îi fac un alt fel de cadou. Prima operație estetică, pentru că și bărbații apelează des la astfel de intervenții!

„, a spus Deea conform ciao.ro

Mai mult decât atât, soția lui recunoaște că are lângă ea un bărbat foarte frumos și că nu i se dă vârsta pe care acesta o are. Mai mult, îl compară pe acesta cu celebrul actor Brad Pitt.

„Lui Dinu încă nu i se dă vârsta însă între noi sunt 16 ani diferență și nu aș vrea să se vadă asta fizic prea curând! Așa că astăzi l-am adus personal, de mână la operație. Blefaroplastie atât superioară cât și inferioară. Este de fapt înlăturarea stratului de piele în exces din jurul ochilor. Acesta se formează în timp, odată cu vârsta. Și face să fie tare inestetic la nivelul ochilor!„, a mai spus aceasta.

Dinu Maxer recunoaște că nu avea de gând să recurgă la bisturiu prea curând, însă s-a conformat cu dorințele soției.

„Deea m-a adus cu “forța” la control. Până să fiu consultat de domnul doctor și să primesc o părere specializată nu i-am dat Deei dreptate. Și considerăm că sunt prea tânăr pentru această intervenție. Însă m-am uitat la pozele de acum câțiva ani și într-adevăr excesul de piele în zona ploapelor este de înlăturat!De-a lungul anilor am fost complimentat deseori pentru ochii mei așadar am decis că e momentul acum să fac asta. O să stau în casă câteva zile pentru că probabil voi fi vânăt și voi avea fire. Însă o să ies din sala de operații direct pregătit de Halloween”, a spus acesta.

Dinu și Deea Maxer formează unul dintre cele mai stabile cupluri din showbizul autohton. Cu toate că au doi copii, aceștia își găsesc timp și pentru ei. După operație aceștia vor pleca în vacanță.

Citește și: Cum arată fiica Danielei Gyorfi. Maria are 11 ani şi nu seamănă deloc cu mama ei: „Ea învață coreeană acum, nu vreau să aibă de-a face cu showbizul”

Citește și: Roxana Hulpe este însărcinată în trimestrul 2. Ce sex va avea bebeluşul: „La prima morfologie am mers convinsă”