Deea și Dinu Maxer s-au umplut de bani. Au renunțat la muzică și se dedică afacerilor

După o viață plină de concerte și spectacole, Deea și Dinu Maxer se orientează pe zona de afaceri. Aceștia au ajuns să facă tone de bani. Iată cu ce se ocupă în prezent artiști.

27 ian. 2023, 11:54
Deea și Dinu Maxer s-au umplut de bani. Au renunțat la muzică și se dedică afacerilor
Cât câștigă Deea și Dinu Maxer

Deea și Dinu Maxer s-au apucat de afaceri. După ce și-au dedicat o bună parte din viața industriei spectacolului, cei doi au decis să se orienteze și „pe lucruri serioase”. Principalul motiv pentru care au luat decizia de a se reorienta profesional este că au realizat că veniturile pe care le pot obține din muzică și dans nu sunt suficiente pentru o familie de 4 persoane. Dinu Maxer a povestit într-un interviu, că veniturile pe care le obțin acum sunt exponențial mai mari și că sunt mulțumiți de cum arată conturile lor bancare.

Citește și: Dinu Maxer, anunţ neaşteptat după 14 ani de căsnicie cu Deea. „Copiii te îndepărtează, uneori, ca și cuplu”

În prezent, atât Deea, cât și Dinu Maxer au un job total diferit de ceea ce făceau înainte. Conform declarațiilor lui Dinu, amandoi ocupă poziția de director de marketing. Aceștia au responsabilitatea de a promova pe piața din România produsele de curățenie și de înfrumusețarea ale unei companii turcești.

Cât câștigă Deea și Dinu Maxer

Părinții a doi copii, Andreas, de 11 ani și Maysa, de 3 ani, au considerat că resursele financiare din muzică și dans nu le sunt suficiente, așa că, ambii parteneri au devenit directori de marketing. Artistul a explicat că, trăgând linie, consideră că anul 2022 a fost unul destul de bun pe plan profesional și personal. Împreună cu Deea, soția sa, a intrat în lumea afacerilor. Acesta a subliniat faptul că acum veniturile lor sunt mult mai mari decât erau în momentul în care activau în industria spectacolului.

,,Ca o retrospectivă a anului 2022, am excelat, în special Deea, pe partea de business, unde evident a ajutat foarte mult și imaginea noastră publică. Noi ocupăm, și eu și Deea, postul de director de marketing în cadrul companiei turcești, care se ocupă cu produse de make-up, curățenie și wellness. În rest, pe plan profesional, în afară de câteva concerte și piesele pe care le produc, nu am avut mari realizări”, a povestit Dinu Maxer, potrivit informațiilor oferite de Fanatik.

,,Din păcate, pot afirma că veniturile din colaborarea cu compania turcească ne-a adus mult mai multe venituri față de cele din prestările artistice. Pot spune că sumele oscilează de la o lună la alta, dar oricum, sunt mult peste veniturile din anii trecuți, când ne câștigam traiul din evenimentele unde mergeam să cântăm sau să dansăm, mă refer la Deea aici ”, a mai spus Dinu Maxer.

Citește și: Deea Maxer, cadou inedit pentru soțul ei. Ce i-a pregătit aceasta cu ocazia împlinirii vârstei de 49 de ani