Defecțiune CFR Călători. Oamenii nu-și mai pot procura bilete decât la ghișeu

Sistemul electronic de rezervări al CFR Călători a întâmpinat o defecțiune, motiv pentru care persoanele își pot procura bilete doar la ghișee.

14 ian. 2022, 09:05
Defecțiune CFR Călători. Oamenii nu-și mai pot procura bilete decât la ghișeu

Sistemul electronic de rezervări al CFR Călători s-a defectat vineri dimineața, iar cei care aveau de gând să-și procure bilete online nu o mai pot face decât la ghișeu. Potrivit autorităților până la rezolvarea defecțiunii biletele vor fi vândute la ghișeele din stații și agențiile de voiaj.

Sorin Grindeanu a ajuns la un acord cu greviştii de la CFR. Ce se întâmplă cu salariile angajaţilor care au făcut grevă

CFR Călători informează că în cursul dimineții de vineri a apărut o defecțiune la sistemul electronic de rezervări.

Specialiștii de la SC Informatică Feroviară SA intervin pentru remedia cât mai rapid avaria.

Până la rezolvarea defecțiunii, activitatea de vânzare a biletelor va fi realizată la ghișeele CFR Călători din stațiile și agențiile de voiaj.

Trenurile Zăpezii, puse în circulaţie de CFR Călători de luni. Reduceri de 25% pentru călătoriile spre şi dinspre staţiunile montane

CFR Călători a anunţat vineri că dă startul ofertei Trenurile Zăpezii. În perioada 10 ianuarie – 28 februarie, preţul călătoriilor va fi redus cu 25% la trenurile InterRegio CFR Călători care circulă spre şi dinspre cele mai căutate staţiuni montane pentru schi.

„Iubitorii sporturilor de iarnă, şi nu numai, pot profita în perioada 10 ianuarie – 28 februarie 2022, de reduceri tarifare atractive de 25% prin oferta Trenurile Zăpezii disponibilă la trenurile InterRegio CFR Călători care circulă spre şi dinspre cele mai căutate staţiuni montane pentru schi.

Trenurile Zăpezii reprezintă o alternativă rapidă și verde la aglomerația din trafic în special pe Valea Prahovei, datorită duratei scurte a călătoriei cu trenurile InterRegio CFR Călători din Capitală”, a transmis CFR Călători.

VEZI AICI LISTA ŞI ORARUL TUTUROR GARNITURILO CUPRINSE ÎN OFERTA

TRENURILE ZĂPEZII 2022

Reducerile tarifare se acordă pentru toate trenurile prezentate în Anexa 1, astfel:

25% din tariful de transport, de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio ce au ca punct de plecare/destinație una din stațiile de cale ferată: Sinaia, Bușteni, Azuga, Predeal, Brașov. Astfel, se evită aglomerația din trafic de pe Valea Prahovei și se ajunge direct în stațiuni, în mai puțin de 2 ore și jumătate chiar și la Brașov dacă se pornește din București.
25% din tariful de transport, de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio ce au ca punct de plecare/destinație una din stațiile de cale ferată: Vatra Dornei, Vatra Dornei Băi hc.
Tariful de rezervare a locului (de 3,90 lei/loc) se plătește integral.

Exclusiv – Mii de oameni îndură frigul din cauza grevei CFR, sunt peste 250 de trenuri blocate. Studentă: „În cel mai bun caz ajungem acasă 9 ore mai târziu. Dar deja mi-am pierdut job-ul”

De exemplu, preţul biletului cu această ofertă pe ruta București – Predeal este de 30,6 lei, cu 8,9 lei mai puţin faţă de preţul întreg, pentru ruta Constanţa – Braşov preţul biletului este de 60,45 lei, cu 18,85 lei mai puţin faţă de preţul întreg, iar pentru ruta Bucureşti Nord –Vatra Dornei preţul biletului este de 76,65 lei, cu 24,25 lei mai puţin față de tariful întreg.


loading...