Degetele de la picioare îți spun ce personalitate ai. Detaliul care denotă semn de perfecțiune

Degetele de la picioare îți spun ce personalitate ai. Potrivit savanților, a avea doilea deget mai lung decât cel mare, ar fi un semn de perfecțiune. Această remarcă vine de la Venus a lui Botticelli, celebra zeiță a iubirii și a frumuseții, care a devenit simbolul perfecțiunii.

31 mart. 2023, 10:45
Degetele de la picioare îți spun ce personalitate ai. Detaliul care denotă semn de perfecțiune
Degetele de la picioare îți spun ce personalitate ai

Degetele de la picioare îți spun ce personalitate ai. Așa cum chiromanția ne ajută să citim pe suprafața mâinilor viitorul unei persoane și o putem descrie în funcție de lungimea degetelor și intersectarea liniilor din podul palmelor, iată cum ne putem da seama de personalitatea unui om doar după studierea degetelor de la picioare.

Citește și: Mihai Voropchievici, despre semnificaţia purtarea inelelor. Degetele pe care alegi să ţii bijuteriile spune multe despre tine

Degetele de la picioare îți spun ce personalitate ai

Al doilea deget de la picior mai lung decât degetul mare: Ai picior celtic

Se pare că proporția dintre degetul mare de la picior și celelalte degete poate determina unele trăsături precise de personalitate. Cine are al doilea deget mai lung decât cel mare are așa-numitul ”picior celtic ” și înseamnă că este o persoană: activă și creativă, curioasă și impulsivă, deosebit de credincioasă și foarte emotivă, potrivit Supereva.

Alte tipuri de picioare: de la germanic la roman

Piciorul grecesc este caracterizat de degetele conice de lungime descrescătoare de la degetul mare la degetul mic. Din punct de vedere ortopedic, acest picior este foarte versatil și poate purta orice tip de pantof fără a suferi un disconfort deosebit. Cu toate acestea, potrivit podomanciei, persoanele cu picior grecesc sunt ambițioase și pot fi și greu de gestionat.

Piciorul egiptean se caracterizează prin faptul că degetul mare este mult mai lung decât celelalte degete. Persoanele cu acest tip de picior sunt adesea foarte solitare și ascund multe secrete. Au, de asemenea, schimbări frecvente de dispoziție. Potrivit podomanciei, oamenii cu picior egiptean sunt practici, raționali și iubitor de natură. Cu toate acestea, este indicat să evitați pantofii ascuțiți, care obligă degetul mare să se plieze înapoi spre al doilea deget.

Piciorul roman, cunoscut și sub denumirea de ”picior pătrat” sau picior țărănesc, este cel mai comun tip de picior. Degetele de la picioare sunt proporționale și drepte, primele trei (inclusiv degetul mare) fiind de lungime egală. Partea din față a piciorului este puțin ghemuită și lată. Oamenii cu picioare romane au un caracter extrovertit și sociabil, cu mari aptitudini oratorice, tipice politicienilor și oamenilor de afaceri.

Piciorul germanic se caracterizează prin diferența de lungime dintre degetul mare și celelalte degete, care au aproximativ aceeași lungime și mult mai mici decât primul deget de la picior. Persoanele cu acest tip de picior sunt pragmatice și raționale, fac din concretețe un stil de viață. Sunt oameni care fac o evaluare precisă înainte de a lua orice decizie. Chiar dacă le lipsește imaginația și improvizația, sunt foarte de încredere. Ei studiază totul cu atenție, atât avantajele cât și dezavantajele tuturor.