Delia nu ştie câţi bani câştigă la Antena 1. Cine se ocupă de veniturile artistei

Delia nu ştie câţi bani câştigă la Antena 1. Este una dintre cele mai apreciate şi iubite cântăreţe din România, motiv pentru care câştigă sume considerabile atât din concertele pe care le susţine, cât şi de la show-urile unde este jurat.

06 feb. 2022, 09:21
Delia nu ştie câţi bani câştigă la Antena 1. Cine se ocupă de veniturile artistei

Delia nu ştie câţi bani câştigă la Antena 1. Artista a şocat prietenii virtuali când a venit vorba despre veniturile pe care le încasează. Vedeta „Antenelor” afirmă că au existat momente în care nu știa nici măcar câți bani îi intră în conturi din contractele de jurizare.

Citeşte şi: Florin Salam și Delia Matache, duet spectaculos la o petrecere de fiţe. Ce piesă celebră au interpretat VIDEO

Delia nu ştie câţi bani câştigă la Antena 1

Multă lume spune că succesul Deliei s-ar datora, în bună măsură, și soțului ei, Răzvan Munteanu. Cântăreața recunoaște sprijinul pe care îl primește din partea celui cu care este căsătorită, deoarece Răzvan este un om care se pricepe foarte bine la cifre. Artista confirmă că soțul cunoaște mult mai bine sumele pe care ea le încasează din televiziune.

Eu nu știam ce contracte am la «iUmor» și la «X Factor», eu nu știam ce bani iau, în continuare nu știu! Am aflat și am uitat! Cineva trebuie să știe cumva, ar fi ciudat să nu știe nimeni! Dacă ar fi să aleg, nu m-aș retrage din niciuna, pentru că sunt legată de ambele! “, a dezvăluit Delia în podcastul lui Codin Maticiuc.

Delia se retrage din muzică?

Este una dintre cele mai apreciate şi iubite artiste din România, însă asta a venit la pachet cu unele dezavantaje. A mărturisit că nu a ştiut ce înseamnă să ai o rutină liniștită și normală, iar în weekend să dormi în patul tău de acasă.

Delia spune că nu ar putea renunța la doar la o serie de concerte și să diminueze volumul de muncă, pentru că oamenii din echipă au și ei nevoie de banii și de salarii, iar în spatele trupei sale este o întreagă echipă tehnică, la care se adaugă tour managerii, agenții și artiștii care fac balcking vocals.

Aș face cât mai puține și mi-aș lua timp pentru mine și aș stoarce timpul ăla exact cu ce vreau să îmi bucur inimioara (…) Aș cuceri munții, m-aș plimba în toată lumea (…) Vreau să îmi trăiesc viața frumoasă.

Cu ajutorul pandemiei mi-am dat seama ce înseamnă să fii om normal și e plăcut să stai acasă și să ai o rutină, e plăcut să mănânci mâncare caldă și nu din benzinării, e plăcut să ai o rutină normală și sănătoasă.

Faptul că ai o rutină de artist, ești un artist de succes și ești chemat tot timpul în turnee prin țară, te șubrezește. Tu ai tot anul ocupat, nu ai cum să fii așa! Omul nu e construit să trăiască așa, în mașină!”, a spus Delia în podcastul lui Codin Maticiuc.