Delia a iscat un nou scandal la concertul din Iași! Ce a răsunat în box și i-a enervat la culme pe fani

Delia este frecvent în lumina reflectoarelor, însă în ultima vreme se pare că artista este implicată numai în scandaluri. De această dată, totul a pornit de la concertul ei din Iași.

04 sept. 2023, 16:01
Delia a iscat un nou scandal la concertul din Iași! Ce a răsunat în box și i-a enervat la culme pe fani
Delia a iscat un nou scandal la concertul din Iași! Ce a răsunat în box și i-a enervat la culme pe fani

Delia Matache, în vârstă de 41 de ani, se numără printre cele mai renumite și iubite cântărețe din România. Evenimentele sale muzicale atrag întotdeauna un număr impresionant de fani din întreaga țară. Acest lucru s-a repetat și în seara de duminică, când Delia a susținut un concert în fața Palatului Culturii din Iași. Cu toate acestea, artista a comis o eroare semnificativă, care a fost criticată în termeni duri de către locuitorii din Iași.

Citește și: Delia, pusă la zid după lansarea semi-manelei „Sirena Apelor”. Au atacat-o dur: „Să ne ferească Dumnezeu de așa ceva“ 

În seara de duminică, Delia Matache a prezentat un spectacol în fața Palatului Culturii din Iași, marcând astfel unul dintre cele trei evenimente muzicale desfășurate în oraș în weekendul anterior. Se spune că Primăria a investit în jur de 1 milion de euro pentru aceste concerte.

Delia a inclus în repertoriul ei și imnul echipei de fotbal Oțelul Galați în timpul concertului său, astfel încât versurile precum „Cea mai tare din Carpați este Oțelul Galați” au răsunat în centrul Iașiului. Această situație a fost subiect de glume din partea suporterilor echipei gălățene, dar a provocat un val de indignare în rândul fanilor Politehnica Iași. În ultimii ani, relația dintre suporterii din Iași și cei din Galați s-a deteriorat, ajungând chiar la conflicte fizice. De asemenea, în prezent, Oțelul Galați este considerată cea mai importantă rivală a echipei Politehnica Iași.

Delia Matache și Răzvan Munteanu reprezintă unul dintre cele mai durabile cupluri din industria de divertisment din România. Ei s-au întâlnit pentru prima dată în 2010, iar după doi ani de relație, au ales să-și unească viețile prin căsătoria religioasă. De atunci, cei doi au petrecut cea mai mare parte a timpului împreună. Pe lângă relația lor personală, Răzvan a preluat și rolul de manager al carierei Deliei. În plus, soțul artistei s-a remarcat ca un antreprenor de succes, investind în diverse sectoare de activitate.

Totuși, puțină lume știe faptul că Răzvan Munteanu avea afaceri înfloritoare și înainte de a o cunoaște pe Delia. Acesta deținea mai multe cluburi în centrul vechi al Capitalei, care îi asigurau venituri importante. În cadrul unui interviu mai vechi, Răzvan a dezvăluit că a cunoscut-o pe Delia chiar într-un club de-al său, unde artista venise să cânte la un karaoke.

„Venise la un karaoke într-un club de-al meu, acolo unde ne-am şi cunoscut. În doi ani ne-am căsătorit, în acel moment eu nu aveam treabă cu muzica, dar mi-am dat seama că este nevoie să se creeze ceva în jurul ei. La început am încurajat-o să îşi formeze o echipă şi, uşor-uşor, am început şi eu să mă implic în echipa asta”,  a povestit Răzvan Munteanu.

Citește și: Suma imensă câştigată de Delia. Este artista care a făcut cei mai mulţi bani din muzică