Delia, pusă la zid după lansarea semi-manelei „Sirena Apelor”. Au atacat-o dur: „Să ne ferească Dumnezeu de așa ceva“

Delia este din nou în centrul unui scandal, după lansarea „Sirena Apelor”. Fanii sunt revoltați de ritmurile orientale din melodie, dar și de videoclipul care este considerat controversat.

30 aug. 2023, 20:01
Delia, pusă la zid după lansarea semi-manelei „Sirena Apelor”. Au atacat-o dur: „Să ne ferească Dumnezeu de așa ceva“
Delia, pusă la zid după lansarea semi-manelei „Sirena Apelor”. Au atacat-o dur: „Să ne ferească Dumnezeu de așa ceva“.

Melodia reinterpretează o manea underground lansată cu mai mult de zece ani în urmă, iar în acest nou context, Delia preia rolul unei sirene care se hrănește cu carne crudă.

Citește și: Suma imensă câştigată de Delia. Este artista care a făcut cei mai mulţi bani din muzică

Delia își menține tradiția de a surprinde publicul său prin abordarea sa muzicală neconvențională. Piesa „Sirena apelor” este o adaptare a creației lui Conte Casanova, având contribuții muzicale de la Conte Casanova, Delia și Alex Cotoi, cu versuri semnate de Conte Casanova și Delia, sub producția lui Alex Cotoi.

În videoclipul îndrăzneț, sunt prezentate cadre care stârnesc controverse, unde Delia interpretează o sirenă ieșită din tipare, cu o estetică futuristă și îmbrăcămintea din latex, adoptând un aspect grunge și întruchipând imaginea unei sirene neconvenționale. De asemenea, se remarcă secvențele în care artista muscă din carne crudă.

,,Îmi place să experimentez din punct de vedere muzical, iar Alex Cotoi e partenerul de ideal de „joacă”. „Sirena Apelor” este una dintre piesele pe care abia așteptam să o lansez. Am redescoperit-o de curând și m-am bucurat că am putut să o relansez. Eu apreciez mult cultura romă, așa că m-au atras inevitabil foarte mult influențele din lăutarie ale piesei“, a spus Delia.

Opiniile de pe YouTube sunt diverse: unii dintre cei care au comentat par să aibă o părere diferită față de artista în ceea ce privește piesa, considerând-o asemănătoare cu o manea subterană. În schimb, există și alții care o apreciază ca fiind printre cele mai remarcabile creații muzicale lansate de Delia. Această artistă reușește în mod constant să se reinventeze și să surprindă publicul.

Într-un interval de doar cinci zile, videoclipul melodiei a strâns aproape 600.000 de vizualizări pe platforma YouTube și se află pe poziția a zecea în topul tendințelor muzicale din România.

  • „O combinație nebună între trap, populară, manele și muzica orientală. Bravo“.
  • „Mișto rău spre final! Nu mă așteptăm la asta. Imprevizibilă, ca de obicei, deosebită, ca de obicei“.
  • „Șoc și show“.
  • „E bună melodia și e ceva unic pentru România“.
  • „Am pierdut-o și pe Delia“.
  • „Felicitări lui Conte pentru piesa asta frumoasă, căreia tu i-ai stricat farmecul“.
  • „Să ne ferească Dumnezeu de așa ceva“.
  • „Piesă super, videoclip nasol“.
  • „Halucinantă combinație. Bravo, Delia, iar ai rupt gura târgului“.
  • „Interesantă combinația între ritmul balcanic, vocea ei clară și muzica tehno. E genul de melodie care îți intră în cap și pe care îți vine s-o pui pe repeat“.
  • „Manea și atât“.
  • „Ai ajuns la nivelul la care îți e permis orice, muzical vorbind“.
  • „Chiar ne lipsea maneaua asta“.
  • „Mult sub așteptări din partea unui artist ca Delia. Bine, mai mult se ocupă de live-uri și selfie-uri, în ultimul timp a cam pierdut teren“.
  • „Ceva atât de original și interesant n-am auzit de mult timp. Clipul e demențial“.

Delia și-a umilit o fană pe Internet. Este una dintre cele mai populare și apreciate artiste din România, însă, în ultima vreme, a apărut în diverse scandaluri, fiind acuzată că nu își respectă publicul. Acum, este implicată într-o nouă divergență, după ce a scos cel mai controversat clip din carieră, pentru piesa „Sirena Apelor”.

,,Îmi place să experimentez din punct de vedere muzical, iar Alex Cotoi e partenerul de ‘joacă’ ideal. Sirena Apelor este una dintre piesele pe care abia așteptam să o lansez. Am (re)descoperit-o de curând și m-am bucurat că am putut să o relansez. Eu apreciez mult cultura romă, așa că m-au atras inevitabil foarte mult influențele din lăutarie ale piesei„, a spus Delia.

Ei bine, criticii nu au întârziat cu opiniile lor vizavi de noua piesă. Printre zeci de mesaje răutăcioase, blondina s-a oprit la următorul mesaj, care a enervat-o la culme: „Cartea lui Enoh, cap XIX: Și femeile care s-au rătăcit cu îngerii vor deveni sirene. Geneza 6.4, să nu spuneți că sunt aberații”.

Delia a decis să facă o postare publică, în care îi adresează cuvinte dure acestei persoane, care a ‘îndrăznit’ să își expună o părere vizavi de noua ei piesă.

Citește și: Imagini șocante cu Delia! În ce ipostaze a apărut celebra artistă: „Azi am chef să fac scandal”