Delia face noi declarații controversate: „Mie nu-mi plac oamenii care merg încet, am o problemă cu ei, nu înțeleg de ce ai merge încet”

Delia este o persoană foarte activă, face adesea jogging, motiv pentru care nu înțelege de ce unii oameni merg încet pe stradă.

15 dec. 2023, 22:37
Delia face noi declarații controversate: „Mie nu-mi plac oamenii care merg încet, am o problemă cu ei, nu înțeleg de ce ai merge încet”
Delia face noi declarații controversate

Delia este adepta călătoriilor, drumețiilor și timpului petrecut în natură și, fiind extrem de activă, spune că nu înțelege oamenii care merg încet pe stradă. Făcând abstracție de la persoanele care au motive întemeiate pentru a face așa ceva, precum cele care au probleme de sănătate sau cele care nu au spațiu pentru a se mișca eficient, artista explică de ce nu înțelege atitudinea persoanelor din jurul său.

„Mie nu-mi plac oamenii care merg încet, am o problemă cu ei, nu înțeleg de ce ai merge încet, eu mă mișc repede. În condițiile în care se poate, în care ai spațiu și ești perfect sănătos, ca să nu.. în condiții normale, în care ei merg încet. Nu am avut această percepție când eram mică, nu am fost așa agitată, cred că m-am agitat între timp, dar nu am răbdare și de aici cred că mi se trage”, a declarat Delia, în cadrul podcastului Ac de siguranță cu Răzvan Exarhu.

Citește și: Dan Bittman a pus ochii pe Delia! După ce a cochetat cu Denise Rifai, solistul de la Holograf e gata să facă o nouă cucerire: „E mortală!”

Delia, acuzată că este cosnumatoare de droguri

Starea sa energică i-a făcut pe unii să creadă că Delia este consumatoarea diferitelor substanțe interzise. Zvonurile au ajuns rapid la urechile vedetei, care s-a arătat a fi extrem de supărată din această cauză. Starea sa nu este rezultatul unor astfel de substanțe, spune ea.

„O bârfă care mă enervează pe mine este că în sistemul ăsta de astăzi și în lumea în care trăim, dacă ești un om foarte energic, extrovertit și ok cu el, pare că ești consumator de substanțe interzise. Nu-mi place chestia asta, urăsc când mai văd comentarii sau mă întreabă lumea ce am luat, ce fumez. Mi se pare că trăiești într-o lume tristă, dacă în realitatea ta ai nevoie de ceva pentru a arăta așa. Pentru mine e normalitate și e viața mea, așa sunt, asta sunt, fără nimic, nu știu cum ar fi altfel”, a mai spus artista.

Citește și: De ce a refuzat Delia să mai meargă la terapie: „Era o dramă și am zis că nu vreau asta”

În urmă cu ceva timp, Delia s-a aflat în mijlocul unui scandal, din cauza unor declarații controversate pe care le-a făcut la adresa copiilor. Întrebată de un fan de ce nu a devenit mamă, aceasta a spus că nu-și dorește un astfel de stres în viața ei și „că oricum suntem prea mulți”.

„Nu m-am apucat să spun, nu a fost o declarație: „Nu vreau să fac copii”. Nu, am fost întrebată. N-a fost o chestie pe care am spus-o pentru că am simțit-o, a fost o chestie interactivă cu oamenii (n.red.: în timpul unui LIVE pe TikTok), stăteam efectiv de vorbă. În continuare cred că nu vreau să am copii. Mi s-a spus că greșesc, că sunt un model și dacă eu zic asta, oamenii nu o să mai facă copii și o să fim mai puțin, ar fi interesant să funcționeze”, a explicat Delia.