Delia, gafă de proporții în platoul iUmor: „Mă dau afară! N-am nicio explicație”

Delia Matache a făcut o gafă la iUmor, în timp ce Carmen Belenesi era pe scenă. Artista l-a pomenit pe fostul jurat Mihai Bendeac.

18 apr. 2023, 20:44
Delia, gafă de proporții în platoul iUmor: „Mă dau afară! N-am nicio explicație”
Delai a făcut-o de oaie la iUmor

În ediția de duminică de la iUmor, Delia a comis-o în timp ce Carmen Belenesi se afla pe scenă. În timpul numărului, artista și-a amintit de fostul jurat al emisiunii, Mihai Bendeac.

Belenesi s-a reîntors pe scena de la Antena 1 cu un moment de stand-up, în care a amintit momentul în care s-a sărutat cu Bendeac și a manifestat dor pentru fostul jurat. În locul actorului se află acum câștigătorii show-ului America Express, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, iar Delia a încercat să explice această modificare, potrivit cancan.ro.

Citește și: Scandal în showbiz. Delia și Lora sunt la cuțite. Ce s-a întâmplat între cele două artiste: „Eu de unde aveam să știu treaba asta?”

„Dar să știi că chiar dacă nu mai este Mihăiță aici, este Bogdănel”, a spus Delia în timp ce se uita spre Bordea. „Care Bogdănel? Cătălinel!”, a replicat acesta mirat și cu sptâncenele ridicate.

Artista, rușinată de gafa pe care a făcut-o, a început să râdă și a spus: „Mă duc să mă dau afară” și s-a ridicat de la masa juriului.

Citește și: Delia este extrem de mândră de sora ei. Imagini cu Oana Matache, făcute publice după scandalul cu Radu Siffredi

„N-am nicio explicație pentru Bogdănel. Eu am încercat să-i spun «Uite, chiar dacă nu mai e Mihăiță, e Bordănel » că nu-mi venea”, a spus vedeta în timpul testimonialelor.

Dan Badea s-a jurat că de acum o va striga pe artistp numai Bogdănel.