Scandal în showbiz. Delia și Lora sunt la cuțite. Ce s-a întâmplat între cele două artiste: „Eu de unde aveam să știu treaba asta?”

Delia și Lora sunt la cuțite. Sunt două dintre cele mai apreciate artiste din România, cu un succes răsunător în lumea muzicală. Ei bine, o piesă le-a adus într-un punct de conflict, care vom vedea în ce direcție va ajunge.

10 apr. 2023, 11:43
Scandal în showbiz. Delia și Lora sunt la cuțite. Ce s-a întâmplat între cele două artiste: „Eu de unde aveam să știu treaba asta?”
Delia și Lora sunt la cuțite

Delia și Lora sunt la cuțite și asta din cauza unei melodii a trupei Azur, „Lololo”, pe care ambele au vrut să o reinterpreteze și să o cânte în propriul lor stil. Ei bine, Nelu Vlad de la trupa Azur nu a știut că ambele au același plan, asta după ce ambele au avut acces să o cânte. În timp ce Lora a plecat în Bali pentru a o filma și lansa, Delia a aflat se pare de acest plan, astfel că a făcut totul mult mai repede decât ea.

Citește și: Delia este extrem de mândră de sora ei. Imagini cu Oana Matache, făcute publice după scandalul cu Radu Siffredi

Delia și Lora sunt la cuțite

Potrivit declarațiilor făcute de către Nelu Vlad de la trupa Azur, el a semnat un contract cu Delia pentru această piesă, asta deoarece nu știa că și Lora are acest plan. Totuși, între timp a aflat de faptul că și ea a făcut o variantă a melodiei Lololo, însă și Delia, care a publicat-o deja și se bucură de un real succes, fiind printre primele locuri în trending în aceste momente.

Au încercat să facă, ala cum se produce la noi în showbiz, o variantă fără știrea mea (n.red – se referă la Lora)… Lora cu impresarul au plecat în Dubai să filmeze clip la melodia pe care o cântă și Delia Matache, doar că între timp a aflat și Delia, iar eu am semnat cu ea, pentru că m-a plătit. Asta fără să știu că are de gând și Lora să o cânte. Eu nu știam că ei aveau planul ăsta. Am dat-o Deliei, am semnat-o. Acuma, ce-o fi, o fi!

Acuma, eu nu sunt de acord cu Lora. Am zis, ori o cântă unul, ori altul… I-am dat vreo 80 și ceva de piese. Eu de unde aveam să știu treaba asta? Dacă mie nu mi-a zis nimeni, nimic…”, a dezvăluit Nelu Vlad pentru Fanatik.ro.