Delia îl susține pe Radu Siffredi! Mesajul postat de artistă a șocat pe toată lumea! „Desconsideră femeile”

Delia a refuzat să comenteze situația actuală a surorii ei, care se află în centrul unui scandal. Oana Matache a renunțat la familia pe care o avea alături de Răzvan Miheț și a sărit direct în brațele lui Radu Siffredi. Atât ea, cât și Radu Siffredi au fost dur criticați, în special de mama acesteia, Gina Matache. Totuși se pare că Delia este de altă părere, iar ultimele declarații ale artistei confirmă acest lucru.

11 mart. 2023, 13:56
Delia îl susține pe Radu Siffredi! Mesajul postat de artistă a șocat pe toată lumea! „Desconsideră femeile”

Delia Matache intervine în scandalul momentului! Aceasta a avut prima reacție cu privire la scandalul care îi vizează întreaga familie. Totul a pornit de la divorțul Oanei Matache de soțul ei, Răzvan Miheț, și s-a accentuat în momentul în scare sora cea mică a Deliei a făcut publică relația cu noul ei iubit, Radu Siffredi. Mama artistelor, Gina Matache, a lansat o serie de atacuri la adresa lui Siffredi pe rețelele de socializare.

Citește și: Radu Siffredi a ajuns la limita răbdării. Partenerul Oanei Matache a răbufnit pe internet: „Reușiți să-mi luați tot!”

Scandalul a escaladat extrem de mult, iar presa a vuit de articole pe această temă, în mod special după ce Radu Siffredii a făcut o serie de live-uri pe Twitch în care a răspuns mai multor acuzații și comentarii. În tot acest timp, Delia nu a intervenit în niciun fel, cel puțin până acum.

Celebra cântăreață a avut o reacție, cel puțin șocantă, cu privire la acest scandal. Internauții au fost surpinși de faptul că aceasta a sărit în apărarea lui Radu Siffredi. Delia a demonstrat în repetate rânduri că nu ține cont de reguli sau de normele sociale, iar mesajul postat pe pagina acesteia de Instagram reconfrimă acest lucru.

Delia e de partea lui Radu Siffredi

„O societate care consideră greșit faptul că unii bărbați își fac unghiile, se machiază, sau poartă rochii, doar pentru ca aceste lucruri sunt destinate sexului feminin, e o societate care desconsideră femeile.”, este mesajul repostat de artistă pe Instagram.

Internauții au asociat această postare a fost special pusă pentru a-i lua apărarea lui Radu Siffredi, cu toate că mesajul artistei nu a fost transmis direct.

Postarea făcută de către Delia a venit la doar câteva zile după ce Oana Matache a făcut declarații pentru prima dată pe acest subiect.

„M-am abținut până acum de la declarații, pentru a nu da apă la moară acestui scandal(pe care nu l-am început eu), dar deja situația a scăpat de sub control și mă văd nevoită să acționez. Am fost blamată public pentru acțiunile pe care le-am efectuat în ultima vreme, și mi se pare ireal cum cineva poate să creadă că sunt în stare să-mi pun copiii în pericol sub orice formă. În afară de mama, toate persoanele din jurul meu l-au cunoscut pe partenerul meu și nimeni nu a avut aceeași părere pe care și-a format-o majoritatea media în legătură cu relația noastră.

Acest înveliș de „catastrofă” pus în jurul acțiunilor efectuate de mine deja devine obositor și tulburător atât pentru mine cât și pentru copiii și persoanele implicate în viața mea. Cred că nimeni nu are dreptul să judece o femeie atât de aspru, să o blameze pentru alegerile făcute în viață și să o jignească în repetate rânduri în așa hal cum au făcut-o anumite persoane. Îmi doresc foarte mult ca acest „scandal” să ia final. Nu cred că privește pe nimeni felul în care aleg să îmi trăiesc viața și să îmi educ copiii.

Eu și fostul meu soț am rămas în relații bune, comunicăm, are acces la copii și control asupra situației. Nici el, atât cât nici eu, nu am permite ca un „personaj problematic” să fie în prezența copiilor noștri și să aibă acces la ei. Nu mi se pare corect felul în care mama mea a procedat și nu consider că s-ar fi ajuns la această stare de „hate general” dacă nu ar fi învelit personajul partenerului meu într-o imagine problematică fără nici o dovadă sau fără a-l cunoaște personal măcar”, a scris Oana Matache, pe contul ei de Instagram.

Citește și: Gina Matache șterge pe jos cu actualul partener al fiicei sale, Oana. Videoclip scandalos cu Radu Siffredi în care îi înjură pe copiii artistei: „Fac tot posibilul să-i deschid ochii”