Delia îşi atacă colegele de breaslă: „De ce să te mâtzăi? Hai să ne dăm cu reveneală”

Delia a demonstrat pe parcurul carierei sale că este cea mai extravagantă artistă din România şi nu se sfieşte să spună ce gândeşte. Astefl că, a profitat de Instagram şi şi-a atacat colegele de breaslă, care, după cum precizează şi ea, au voce de "pisică în călduri".

RomaniaTV.net
31 iul. 2020, 07:38
Delia îşi atacă colegele de breaslă: „De ce să te mâtzăi? Hai să ne dăm cu reveneală”

Într-un moment de sinceritate absolută, Delia a povestit în câteva insta stories despre cântăreţele care se plând prea mult în melodiile lor. Nu ştim ce a supărat-o atât de tare pe artistă, dar cert e că atacul dur a cutremurat puţin internetul.

Citeşte şi: Delia şi soţul ei, Răzvan Munteanu, 10 ani de relaţie şi 8 de căsnicie. Care este secretul: „Am avut o perioadă de linişte”

Deşi Delia a precizat că nu face referire la nimeni în mod expres, fanii nu au putut să nu îşi pună anumite semne de întrebare.

„De ce mă enervează stilul ‘pisică în călduri’ la cântat? E mişto să ai nuanţe…înalte, frumoase şi joase cu armonice. De ce să te mâtzăi…mitzi pitzi fm. Sau alea care plâng pe toate piesele…Ok, înţeleg senzualitatea în voce. Da’ mai schimbă rolul. Înţeleg şi schielălăitura de aripă frântă-n zbor…dar hai să ne dăm cu reveneală…că o dăm în scremere. Nu fac referire la nimeni…relevant. Chill”, a declarat Delia pe Instagram.