EXCLUSIV Diana Şoşoacă şi soţul ei, chemaţi la Poliţie de urgenţă: „Vor să-l aresteze. Suntem pregătiţi să stea şi şase luni în arest”

Soțul senatoarei Diana Șoșoacă, Dumitru Silvestru Șoșoacă, a fost convocat, luni seara, de urgență la poliție, după ce fusese pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

13 dec. 2021, 21:32
EXCLUSIV Diana Şoşoacă şi soţul ei, chemaţi la Poliţie de urgenţă: „Vor să-l aresteze. Suntem pregătiţi să stea şi şase luni în arest”

Senatoarea Diana Şoşoacă a declarat în exclusivitate la România TV că ea şi familia ei sunt victimele unui complot la comandă politică şi a dezvăluit că a primit mesaje de la persoane importante din politică, care i-au propus să nu mai candideze, dacă vrea ca soţul ei să scape de acuzaţii.

Din cate inteleg vor sa-l aresteze pe sotul meu. Un martor este sunat de ofiterul de probatiune sa sune suspectul sa se prezinte la sectie. Sunt prosti. Astia sunt politistii si Ministerul de Interne. Nu sunt in stare sa-l opreasca pe Arafat pentru crimele pe care le face, dar il aresteaza pe sotul meu care si-a aparat sotia in propria casa. Pana scapam de Iohannis si de toate partidele astea, asa o sa fie.

Noi suntem pregatiti sa petreaca sase luni in arest, voi merge in fecare zi sa ii duc mancare si apa. Iar Parlamentul nu este pregatit pentru doamna de fier a Romaniei. Am primit azi un mesaj daca vreau sa scap sa nu mai candidez, o sa spun la un moment dat si de la cine. Solicit de urgenta arestarea acestei procuroare care impune abuzuri impotriva familiei mele. S-a dus acasa la noi, unde sunt copiii mei singuri, ca sa solicite sa fie adus sotul meu, care era la un interviu.

Diana Şoşoacă: „Poliţistul a dat aseară o declaraţie, astăzi era altă declaraţie, în care spunea că a fost agresat de soţul meu”

De cand astept ridicarea imunitatii, oricum nu am folosit-o. Daca vor sa ma aresteze, renunt eu la ea. Ei nu inteleg ca asa fac din mine erou national, iar acum sunt erou international si le multumesc din suflet. Eu sunt de 25 de ani avocat, sunt calita.

Sotul meu nu are nicio interdictie in legatura cu presa, doar sa  anunte daca pleaca in afara tarii si sa se prezinte la sectie cand e chemat.

Este o minciuna a acelui poilitist. Eu am vazut declaratia lui, in care spune ca sotul meu a incercat sa o dea afara pe doamna jurnalista si cand a intins mana l-a lovit un pic, dar nu a vrut. Astazi era alta declaratie, in care scria ca i-a pus mana in gat si l-a dat cu capul de perete. Pe filmare se vede cum trei politisti il imping pe sotul meu in perete, iar unul dintre ei i-a pus pumnul in gat, de i s-a intrerupt circulatia sangelui. Ce-a de-a doua grupa de politisti au introdus-o pe acea jurnalista in casa mea. Asta face Politia Romana, sprijina infractorii. Ea a dat in mine, m-a lovit in piept si in tibie. S-a impins in mine, vrand sa intre in cabinet, unde era acel cameraman, care am aflat ca este concubinul doamnei. Am aflat si ca nu reprezinta RAI, prietenii mei au aflat ca nu a dat RAI acreditare. Mai mult, doamna am aflat ca pana duminica si-a petrecut timpul in baza NATO Sibiu. Aici a avut comanda politica, au vrut sa-mi insceneze ceva ce nu le-a reusit.

Citeşte şi: Florin Cîţu, anunţ de ultima oră: „Dacă totul merge bine, ar trebui să avem un buget aprobat până în 23 decembrie”

Uitati-va de sus in jos, pe cine deranjez eu? Presupunem ca tinta am fost eu, sa ma provoace sa fiu violenta, astfel incat sa mi se ridice imunitatea si sa fiu tarata in inchisoare. Eu poate ridic vocea, dar niciodata nu sunt violenta si nu amenint, nu injur. Se urmareste eliminarea mea, pentru ca incurc foarte mult. Am inteles ca pe 21 decembrie se va vota Certificatul Verde, iar eu i-am amenintat ca, in cazul asta, avem dreptul la nesuounere civica. Daca vor vota asa ceva, vom iesi in strada masiv si ne vom recupera tara.

Au avut nevoie de un jurnalist international pentru ca eu la acest moment sunt recunoascuta la nivel international. S-a facut in Brazilia un mare simpozion pe tema Covid si eu am fost singura persoana din Romania invitata. Faza mea cu botnita, care a fost un simbol, care sa demonstreze ca suntem sclavizati, a facut inconjurul lumii. La momentul asta sunt cea mai puternica femeie din Romania si cel mai puternic om care apara drepturile omului.

Nu ati vazut ca doamna Ursula von der Leyen vrea sa anuleze codul de la Nurenberg? Uitati-va la un lucru: prostii astia care nu ne vaccinam, cum a spus Citu, am dus Romania in zona verde. Suntem singura tara din Europa zona verde si asta deranjeaza la nivel international.

Vaccinarea copiilor este impotriva legii.”, a declarat Diana Şoşoacă.

Jurnalista italiană Lucia Goracci a depus o plângere la Poliţie, acuzându-l pe soţul senatoarei Diana Şoşoacă, Silvestru Şoşoacă, că a muşcat-o de mână.

„Am intrat în biroul de avocatură al doamnei Şoşoacă şi ne-a întâmpinat cu o atitudine zâmbitoare având pe masă mai multe alune şi covrigei. Când a început filmarea eu am rămas pe hol şi am văzut că soţul ei a adus în birou un sac negru în care a spus că se îngroapă persoanele decedate dezbrăcate, după care am văzut cum acesta l-a luat apoi în bucătărie. După acel moment doamna Şoşoacă a devenit nervoasă şi agresivă. Intră în conflict şi spune că dacă nu îi convin condițiile pe care ea le hotăraște poate să plece. În acel moment echipa de la RAI 1 s-a pregătit să plece. A ieșit în hol dar doamna Şoşoacă a apărut şi a închis uşa zicând că nu ieșim nicăieri. A spus ulterior soțului să sune la Poliţie după ce a început să țipe, apoi un alt bărbat a intrat în casă”, a declarat jurnalista italiană, potrivit Antena 3.

Citeşte şi: EXCLUSIV Marius Budăi, anunţ de ultim moment despre majorarea pensiilor. Cu cât vor creşte valoarea punctului de pensie şi pensia minimă