Delia Matache s-a căsătorit joi în cel mai romantic loc din România VIDEO

Cântăreaţa Delia Matache a decis să îşi unească destinul cu iubitul ei, Răzvan Munteanu. Cununia civilă a avut loc joi în cel mai romantic loc din România. Interpreta şi afaceristul originar din Târgu Jiu au spus "DA" în faţa ofiţerului stării civile la Poarta Sărutului. Alături de miri au fost zeci de prieteni din Bucureşti.

RomaniaTV.net
30 aug. 2012, 09:07

Poarta Sărutului din Târgu Jiu este un loc deja celebru pentru faptul că este preferat de îndrăgostiţii, care îşi jură iubire eternă atunci când pornesc în doi pe drumul vieţii.

Cununia civilă a Deliei Matache şi a lui Răzvan Munteanu a fost oficiată de primarul oraşului Târgu Jiu la Poarta Sărutului, acolo unde cei doi s-au cunoscut. La cununie a fost şi Mihai Bendeac, bun prieten cu mirii.

După cununie, mirii împreună cu familia şi prietenii au mers în comuna Turburea din Gorj unde soacra mare le-a pregătit un meniu tradiţional.

Întrebată cum se simte după ce a semnat actul de căsătorie, Delia a declarat că „E bine, e aproximativ la fel ca acum cinci minute, zece. Probabil o să simţim în timp diferenţa, sau poate nu o să simţim diferenţa. E doar un pas spre o evoluţie firescă a lucrurilor”.

Cununia religioasă şi petrecerea de nuntă vor avea loc pe 16 septembrie. După nuntă, Delia lui soţul ei plănuiesc să plece în luna miere într-o ţară exotică.