Delia, prima reacție după ce a fost huiduită în timpul unui concert. „Oricum eram sigură că o să dezamăgesc”

Delia, huiduită la Zilele Orașului Năsăud. Una dintre cele mai cunoscute şi apreciate artiste din România este implicată într-un mega scandal. Care a fost prima reacție a artistei.

29 mai 2023, 15:40
Delia, prima reacție după ce a fost huiduită în timpul unui concert. „Oricum eram sigură că o să dezamăgesc”
Delia, prima reacție după ce a fost huiduită în timpul unui concert. „Oricum eram sigură că o să dezamăgesc”

Delia este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, fiind adorată de toată lumea indiferent de vârstă. Totuși, se pare că sunt inevitabile momentele în care fanii ajung să fie dezamăgiți de idolii lor. Delia a susținut un concert la evenimentul organizat cu ocazia Zilelor Orașului Năsăud, însă spectatorii prezenți au avut foarte multe lucruri de comentat pe această temă. Cei prezenți nu au fost deloc mulțumiți de prestația artistei, motiv pentru care au huiduit-o și au bombardat rețelele de socializare cu sute de mesaje în care o criticau.

Citește și: Delia, huiduită la Zilele Orașului Năsăud. Ce acuzaţii îi aduc localnicii: „Prestație și apariție dezastruoasă! Ai dezamăgit!”

„Dacă văd că indiferent cum se prezintă, primesc mulți bani, lumea îi aplaudă, atunci cred că sunt niște „Dumnezei” chiar dacă se comportă precum diavolii”, a scris Ștefan pe Facebook.

„Prestație și apariție dezastruoasă a acestei artiste iubite de publicul larg de pe vremea în care era om, de pe vremea în care empatiza cu publicul și era o făină pe scenă. Cu greu a spus un mulțumesc publicului năsăudean dornic să o vadă și sa o admire, în schimb ea practic nici nu i-a băgat în seamă. Vestimentația ei pare mai degrabă dintr-o echipă de baschet sau dintr-o formație rapp. DELIA ai dezamăgit, iar lumea te-a huiduit”, a subliniat și Florin.

„Având în vedere că vorbim de Delia, e dezamăgire totală. Nu poți să mulțumești unui public cu spatele, nu ai cum! Și nu ai cum să suni așa, live, în trei oameni. Solo-urile de chitară cine le-a cântat? Era doar basistul pe scenă! De vocile din spate nu mai zic nimic. Iar tipul de la clape se plictisea maxim, la un moment dat a început să-l mănânce nasul”, a mai menționat o utilizatoare pe Facebook

Ce reacție a avut Delia cu privire la aceste critici

Delia nu a întârziat cu o reacție.  Artista a explicat pe rețelele de socializare că, din punctul ei de vedere, evenimentul a fost unul chiar unul reușit, astfel că nu înțelege de ce s-au popularizat atât de repede doar acele mesaje răutăcioase.

”Oricum eram sigură că o să-l dezamăgesc pe x de la Năsăud, îmi pare rău, îmi cer mii de scuze, îmi pare rău că am venit îmbrăcată în tricoul ăla de hip-hop, îmi pare rău că nu am venit într-un costum. Regret normal! Mă bucur că apar articole legate de muzică, de concerte și așa, chiar dacă sunt eronate. Chiar mă bucur că apare ceva pe profil, măcar e legat de muzică, e de bine. Culmea este că a fost unul foarte bun (n.r. concertul).”, a declarat Delia Matache pe rețelele de socializare.

Artista a adresat o rugăminte oamenilor, respectiv să încerce să fie mai buni, să încerce să evite comportamentele toxice și să nu mai găsească nod în papură vis a vis de aspectul fizic.

„Am putea să încercăm să nu mai fim toxici. Să nu ne mai legăm de aspectul fizic al cuiva. E rău, e toxic, nu e constructiv și nu ajută pe nimeni această umilință. Mai ales cea publică.”, a spus Delia pe Instagram.

Citește și: Delia dă de pământ cu muzica făcută cu ajutorul Inteligenței Artificiale. „Niciodată organicul nu va fi înlocuit”