Delia și-a anulat vacanța în care trebuia să meargă cu soțul ei. Care a fost motivul: „Mi s-a acrit, nu mai vreau”

Delia și-a anulat vacanța în care trebuia să meargă cu soțul ei. Nu mai este un secret faptul că artista adoră să exploreze lumea și de fiecare dată când are zile libere pleacă în vacanță, fie că optează pentru locuri din România sau în afară.

15 mart. 2023, 08:53
Delia și-a anulat vacanța în care trebuia să meargă cu soțul ei. Care a fost motivul: „Mi s-a acrit, nu mai vreau”
Delia și-a anulat vacanța în care trebuia să meargă cu soțul ei

Delia și-a anulat vacanța. Atât cântăreței, cât și soțul ei, Răzvan Munteanu, sunt pasionați de plimbările pe munte și deja au  făcut multe trasee, în țară, dar și în străinătate. De această dată, trebuiau să plece în Barcelona, dar artista s-a răzgândit chiar înainte de plecare.

Citește și: Delia, apel disperat pe Instagram. Cere ajutor pentru a salva copilul: „Ajutați, vă rog!”

Delia și-a anulat vacanța

Recent, Delia și Răzvan au plănuit să plece într-o nouă vacanță, la Barcelona. Spre surprinderea multora, artista a anulat vacanța în ultimul moment. Mai mult, le-a cerut internauților să îi ofere variante de trasee din România, dar fără zăpadă.

Ieri făcusem bagajul să plecăm în Barcelona, pe Coasta Brava, să facem niște trasee, m-am răzgândit în ultimul moment, nu știu de ce. Am mers pe vibe, nu știu pe ce și am zis că n-am chef de trambalare, de zbor, de stat la aeroport, dus, ajungeam seara, pierdeam ziua frumoasă, era frumos afară. Oameni nebuni, cu bagajele la ușă. Plecăm, nu mai plecăm. Acum parcă nu că regret, dar parcă aș pleca undeva, adică am chef, de fapt, să fiu foarte activă afară. Am chef să stau afară, să merg mulți kilometri”, a spus Delia, pe pagina sa de Instagram.

Cântăreața a cerut fanilor sugestii de trasee, însă  fără zăpadă. „Despre asta vorbesc, că am chef de un ‘hike’ (n.r. plimbare pe jos), de exemplu acum în weekend, am chef de un ‘hike’ pe munte, dar nu aș vrea porțiunile ale cu zăpadă și fleșcăite și ‘tărcășite’, nu că mi s-a acrit, nu mai vreau. Niște trasee dacă știe cineva, care sunt mai pe jos, așa, dar nu prea jos, că vreau să și urc. Adică cât să simți că faci un ‘hike’, dar nu te fleșcăi în zăpada aia nesuferită, zici că de un an e zăpada într-una, nu mai pot cu zăpada, mi s-a luat. Dacă știe cineva care sunt traseele bune de «hike» în Bușteni sau Făgăraș, sunt rugați să îmi scrie la adresa redacției”, a mai spus Delia în mediul online.