Delia, apel disperat pe Instagram. Cere ajutor pentru a salva copilul: „Ajutați, vă rog!”

Delia, apel disperat pe Instagram. Este una dintre cele mai urmărite și iubite cântărețe din România, bucurându-se de o comunitate extrem de numeroasă pe rețelele sociale. Acolo, vedeta împărtășește diverse imagini și mărturisiri cu fanii ei.

13 mart. 2023, 13:27
Delia, apel disperat pe Instagram. Cere ajutor pentru a salva copilul: „Ajutați, vă rog!”
Delia, apel disperat pe Instagram

Delia, apel disperat pe Instagram. Cu toate că a primit numeroase critici de-a lungul timpului din cauza faptului că nu vrea să devină mamă, artista empatizează de fiecare dată când vine vorba de copii și încearcă să ofere pe cât posibil o mână de ajutor celor aflați în suferință.

Citește și: Delia intervine în scandalul momentului. Ce spune despre relația Oanei Matache cu Radu Siffredi: „Dacă vezi dincolo de spartul semințelor…”

Delia, apel disperat pe Instagram

Recent, artista a făcut public cazul unui băiețel de vârstă fragedă care suferă de o boală grea și a cărui vindecare depinde de o sumă de bani pe care speră, cu ajutorul oamenilor binevoitori, că părinții micuțului o vor strânge în timp util.

Delia a făcut un apel pe Instagram, unde le care ajutorul prietenilor virtuali, să doneze atât cât își permit, pentru a-l ajuta pe Mărcuț. Micuțul suferă de leucemie acută limfoblastică.

Singura șansă a micuțului este să meargă în Italia pentru a primi tratamentul care i-ar putea salva viața, însă, pentru ca acest lucru să devină realitate, părinții micuțului au nevoie de o sumă mult prea mare pentru posibilitățile lor materiale.

Delia Matache a dezvăluit de ce afecțiune suferă

Vedeta a recunoscut că deși nu a fost marcată de traume puternice, din cauza stresului și a emoțiilor, are momente în care se confruntă cu anxietatea. „Nu pot să spun că am avut niște probleme, niște drame, dar am faze în care mă cuprinde anxietatea. Pot fi minute în care simt o stare care nu mi-este foarte confortabilă și poate fi legată de un mic detaliu, poate fi provocată de o ieșire în public pe care nu o pot controla sau care nu-mi provoacă plăcere”, a declarat Delia Matache în cadrul unui interviu.

Artista a mărturisit că nu este un lucru pe care îl poate controla foarte mult și asta din cauză că anxietatea dispare și reapare. „Dispare și reapare, nu e o chestie pe care s-o pot controla foarte mult”, a declarat Delia Matache.