Delia, șocată de cazul Anei Oroș, femeia ucisă de câini: „Nu există, bă, așa ceva. Nu, refuz!”

Delia este șocată de cazul Anei Oroș, femeia ucisă de câini, pe Lacul Morii, în București. Artista, care este și ea o iubitoare a jogging-ului, a fost de-a dreptul îngrozită atunci când a aflat vestea care a cutremurat întreaga țară.

23 ian. 2023, 23:38
Delia, șocată de cazul Anei Oroș, femeia ucisă de câini: „Nu există, bă, așa ceva. Nu, refuz!”
Delia, șocată de cazul Anei Oroș

Delia, șocată de cazul Anei Oroș, femeia ucisă de câini. Tânăra a pierit într-un mod cumplit, la doar 44 de ani. Aceasta alerga în zona Lacului Morii din capitală când a fost atacată de mai mulți câini, la nouă luni de când a mai fost mușcată tot în aceeași zonă. Din păcate, de data asta, nu a mai putut fi salvată de către medicii care au ajuns la fața locului.

Citește și: Delia Matache, noi declarații controversate: „Nu mai am toleranță pentru jeg uman”

Delia, șocată de cazul Anei Oroș, femeia ucisă de câini

Moartea Anei Oroș a scandalizat opinia publică din țara noastră. Printre cei care au avut o reacție în online după această tragedie a fost și Delia, la rândul său o iubitoare a sportului în aer liber „Să mori sfâșiat de câini în anul Domnului. Nu există, bă, așa ceva, nu există într-o Capitală! Nu, refuz!”, a declarat Delia, pe Instagram.

Medicii legiști, care au efectuat autopsia, au dezvăluit că Ana Oros a murit în urma unei hemoragii externe masive. Mușcăturile provocate de animale i-au produs leziuni la nivelul mai multor vase de sânge, printre care și artera femurală. „Leziunile majore produse de mușcăturile câinilor au fost incompatibile cu viața. Hemoragia externă a fost masivă și a condus la deces. Mușcăturile au produs leziuni și la nivelul unor vase de sânge mari, inclusiv artera femurală.”, au anunțat medicii legiști, potrivit gândul.ro.

Delia Matache a dezvăluit de ce nu face copii

Delia este căsătorită de 10 ani cu Răzvan Munteanu, iar toată lumea s-a întrebat de ce nu fac un copil, mai ales după ce s-a văzut cât de atașată este de copiii surorii sale, Oana. Vedeta a fost întrebată în nenumărate râduri de ce nu face copii, iar de fiecare dată artista răspundea în glumă. La un moment dat s-acrezut că la mijloc este o problemă de sănătate şi că nu pot face copii. Însă, lucrurile nu stau deloc așa, iar acest lucru l-a lămurit chiar Delia pe Tik Tok.

De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi. Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm. De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil!”, a transmis Delia.