Delir la televiziunea de stat rusă: „Tovarăşul Stalin a făcut o greşeală că a permis Germaniei să existe”

Vladimir Soloviov, propagandistul favorit al lui Vladimir Putin, a declarat în propria emisiune difuzată de canalul televiziunii de stat Rossia-1, că Gorbaciov a comis o greșeală, lăsând Germania să se reunifice, iar Stalin a făcut o altă greșeală, pentru că a permis Germaniei să existe.

27 iun. 2022, 18:45
Delir la televiziunea de stat rusă: „Tovarăşul Stalin a făcut o greşeală că a permis Germaniei să existe”

Propagandistul Rusiei, Vladimir Soloviov, susține, în cadrul emisiunii pe care o are la televeiziune de stat rusă, că Stalin a făcut o mare greşeală că a permis Germaniei să existe.

Discuţia a pornit de la injurii la adresa cancelarului Germaniei Olaf Scholz, ruşii fiind deranjaţi de recentele afirmaţii ale Berlinului privind sprijinul pentru Ucraina.

Război Ucraina. Bombardamente intense în Lugansk – Se cere evacuarea de urgență a civililor
”Olaf Scholz este extraordinar de obraznic în ultima vreme. El a declarat: vom ajuta Ucraina cu bani şi arme, până ce Putin va pricepe că a făcut o greşeală fatală. Ei bine, Gorbaciov a făcut o greşeală fatală atunci când a permis reunificarea Germaniei, aceea este o greşeală. Tovarăşul Stalin a făcut o greşeală atunci când a decis că ar trebui să permitem Germaniei să continue să existe. (…) De ce mai livrăm gaze Germaniei dacă au decis să ofere arme grele Ucrainei? Să ardă în iad! ”, a spus propagandistul Moscovei.

Săptămâna trecută, Soloviov a comentat la emisiunea sa și includerea patriarhului Kirill pe lista de sancțiuni a Londrei.

Vladimir Soloviov, considerat omul de casă al Kremlinului și care figurează și el pe lista persoanelor sancționate, s-a dezlănțuit și a trimis-o pe Liz Truss, ministrul britanic de externe, direct în iad, folosind cuvinte grele la adresa șefei diplomației britanice: creatură analfabetă, prost educată, care îi persecută religios pe ruși.

NATO îşi face super-armată. Creşte de peste opt ori numărul soldaţilor din Forţa de Răspuns, la peste 300.000
De asemenea, luna trecută, după ce au dezbătut cum ar putea fi distrus de bombele nucleare ale Rusiei New York-ul sau chiar întreaga Marea Britanie, pentru că al Treilea Război Mondial deja a început, Vladimir Soloviov a îndeamnat trupele ruse să fure porumb din Ucraina pentru ca Rusia să-l vândă apoi, Chinei.

La începutul acestei săptămâni, armata rusă a anunţat că a conectat întreaga regiune Herson la canalele de televiziune ruseşti, ce vor fi de acum accesibile „gratuit” în această regiune cucerită de Moscova în sudul Ucrainei.