DELL a lansat noua gamă de produse pentru România. Vezi care sunt acestea

Miercuri, 30 mai 2012, Network One Distribution, cel mai mare distribuitor din Romania al produselor DELL, alături de compania produătorul american şi Microsoft  au lasat game de produse pentru România. RTV.NET îţi spune cu ce vine nou DELL în piaţă.

31 mai 2012, 09:02

Pentru a înţelege mai bine ce este DELL, trebuie cunoscut faptul că această companie este pe piaţă din 1984, fondatorul companiei având ca scop furnizarea de soluţii IT, care să reuşească cât mai bine să satisfacă nevoile pieţei. Fără doar şi poate, DELL a reuşit să îndeplinească acest obiectiv, în zilele noastre furnizând soluţii pentru toate tipurile de activitate ce presupun utilizarea unui PC, laptop sau al unui gadget.  Pe lângă soluţiile de tip hardware, compania oferă şi servicii pentru sistemul sanitar, dar şi cel privat, cum ar fi soluţii de gestionare şi securitate a informaţiilor.

DELL atacă segmentul ULTRABOOK-urilor

Un segment din ce în ce mai popular între utilizatorii de laptopuri este ULTRABOOK-ul. DELL atacă acest segment cu noile XPS 13, XPS 14 şi XPS 15, laptopuri care, dincolo de dimensiunile mult mai mici faţă de un laptop normal, vin să redefinească experienţa pe care consumatorul o trăieşte. Dincolo de construcţia din aluminiu prelucrat şi fibră de carbon, care oferă deopotrivă rezistenţă, dar şi o masă redusă, acest laptop beneficiază de tehnologia GORILLA® GLASS, tehnologie implementată în special pentru smartphone-uri. Astfel, utilizatorii au un plus de siguranţă când vine vorba despre micile accidente care se pot produce, iar tastatura cu retroiluminare, de dimensiune standard, vă asigură lumină în timp ce lucraţi, astfel încât să puteţi fi productiv şi atunci când condiţiile de luminozitate sunt precare. Touchpad-ul din sticlă cu butoane integrate,este înzestrat cu comenzi prin gesturi intuitive.

ALIENWARE – sistemul de gaming DELL

Pe segmentul de high-end pentru gaming, DELL pune mare preţ pe deja cunoscutele sisteme de gaming la care orice gamer visează, ALIENWARE. Sistemele propuse de DELL au tot ceea ce are nevoie un joc pentru a rula la capacitate grafică maximă, şi în plus, are ceea ce nu găseşti nicăieri în altă parte: PERFORMANŢĂ. Practic, ALIENWARE a devenit cu timpul un etalon pentru producătorii care fac sisteme de gaming, dar, până în prezent, nimeni nu a reuşit să atingă performanţa pe care DELL a impus-o.

Noi servicii DELL pentru consumatorii din România

Pentru a spori interesul consumatorilor faţă de anumite modele de laptopuri, PC-uri şi servere DELL, compania americană oferă garanţia de tip  „Dell Next Business Day”, un serviciu care oferă, în cazul unei probleme care nu poate fi soluţionată telefonic, o rezolvare rapidă, prin deplasarea unui tehnician la client acasă sau la birou cel târziu a doua zi lucrătoare de la sesizarea acestuia. „Ne aşteptăm ca majoritatea clienţilor noştri să opteze pentru un astfel de serviciu la achizitie, tocmai datorită avantajului de a rezolva rapid orice problemă a clienţilor, oriunde s-ar afla aceştia”, spune Valentin Nicolaie, Dell Distribution Manager în România.