Demers oficial la FRF: se cere ca FCSB să fie retrogradată în Liga 5. „Ei s-au trezit direct la facultate fără să mai urmeze şcoala generală”

Florin Talpan susţine că FCSB nu trebuia să preia locul Stelei în prima ligă, în 2003, motiv pentru care ar trebui retrogradată în Liga 5. Juristul CSA Steaua a făcut şi o cerere în acest sens la FRF.

31 oct. 2023, 15:51
Demers oficial la FRF: se cere ca FCSB să fie retrogradată în Liga 5. „Ei s-au trezit direct la facultate fără să mai urmeze şcoala generală”
Demers oficial la FRF: se cere ca FCSB să fie retrogradată în Liga 5. "Ei s-au trezit direct la facultate fără să mai urmeze şcoala generală"

Demers oficial la FRF: se cere ca FCSB să fie retrogradată în Liga 5. „În continuare, susțin public că FCSB trebuie să fie retrogradată în Liga 5. Vă dați seama că trebuie recuperați banii, oricum există dosarul acela pentru recuperarea prejudiciului și mă voi lupta. Eu cred că cei din MApN vor să mă îndepărteze pentru ca să se uite urmele. Eu știu foarte multe. Având în vedere hotărârile pronunțate de către instanță și faptul că ei nu dețin palmaresul nici din 2003-2017. Nu s-a scris pe nicăieri că perioada 2003-2017 aparține FCSB”, a spus Florin Talpan pentru de Fanatik.

Citeşte şi: Gigi Becali, gest surprinzător la adresa lui Florin Talpan. „Ce fac? Îl bag la puşcărie pe om?”

Juristul CSA Steaua susține că a solicitat oficial Federației Române de Fotbal retrogradarea lui FCSB. „Ei s-au trezit direct la facultate fără să mai urmeze școala generală. Ei s-au trezit direct la facultate. Cum e moda la noi cu politicienii. Prima funcție a lor este ministrul. Eu deja intervențiile astea le-am făcut, numai că cei din club, nu știu cu cine vorbesc ei pe la Federație, dar le-au zis să nu țină cont de ce scrisori trimit eu. Fac ce vor. Eu am făcut demersurile la FRF. Răzvan Burleanu a primit aceste notificări din partea mea, dar se face că nu le vede. Dacă va fi nevoie și după cum vor evolua lucrurile, eu mă gândesc la o acțiune prin care să cerem despăgubiri și pe FRF”, a mai spus Florin Talpan.

Citeşte şi: Rareş Bogdan, scos din sărite de vecinul Gigi Becali. „Bă, mută oile, că sunt spre dormitorul meu!”