Demi Moore a „fumat o substanţă” înainte să ajungă la spital

Actriţa americană Demi Moore a suferit convulsii după ce a fumat o substanţă nemenţionată, relatează sâmbătă BBC, citând înregistrarea audio a unui apel de urgenţă efectuat lunea trecută. Artista în vârstă de 49 de ani s-a aflat într-o stare de 'semiconştienţă', conform înregistrării ce a fost publicată de serviciul de pompieri din Los Angeles.

RomaniaTV.net
28 ian. 2012, 15:09
Demi Moore a „fumat o substanţă” înainte să ajungă la spital

Caseta audio surprinde cele câteva minute scurse de la începerea apelului de urgenţă până la sosirea paramedicilor, informează Agerpres.

În înregistrare, o femeie care stătea lângă Moore este întrebată de operatorul de urgenţă dacă aceasta respiră normal. ‘Nu, nu atât de normal. Tremură şi are convulsii’, a fost răspunsul femeii. Întrebată dacă actriţa a ingerat sau a fumat vreo substanţă, acceaşi femeie a replicat: ‘A fumat ceva. Nu este marihuana, însă este asemănătoare cu cenuşa’. Potrivit BBC, răspunsul complet a fost cenzurat la recomandarea justiţiei, fiind citată confidenţialitatea medicală.

‘A mai avut nişte probleme în ultima vreme’, a mai spus femeia înregistrată. ‘Este vorba de nişte lucruri despre care de-abia aflăm şi noi’. Însă, până la finalul apelului, starea lui Moore părea a se fi îmbunătăţit; un bărbat i-a spus operatorului că aceasta ‘pare să-şi fi revenit şi poate să vorbească’.

Demi Moore şi-a încheiat în noiembrie mariajul cu colegul de breaslă Ashton Kutcher, 33 de ani, iar impresarul actriţei a anunţat anterior că ea a suferit de pe urma extenuării. Potrivit BBC, despărţirea de Kutcher, cu care s-a măritat în anul 2005, a fost urmată de acuzaţii la adresa infidelităţii lui.