Demi Moore e la pământ! Despărţirea de Ashton Kutcher a băgat-o în spital

Este clar că divorţul de Ashton Kutcher a afectat-o foarte tare pe Demi Moore. Nu numai că în ultima vreme este foarte slabă, dar la începutul săptămânii actriţa a ajuns în spital şi este extrem de slăbită.

RomaniaTV.net
25 ian. 2012, 09:46

Demi Moore a ajuns în spital din cauza epuizării psihice din ultima perioadă. Divorţul de Ashton Kutcher a afectat-o, se pare, în asemenea măsură încât pur şi simplu actriţa a suferit o cădere. Ea s-ar fi aflat împreună cu o prietenă şi în timp ce stăteau de vorbă actriţa a făcut o criză asemănătoare uneia de epilepsie.

Luni seară, ea a apelat serviciul de urgenţă pentru că se simţea foarte rău, iar paramedicii, după ce au consultat-o chiar în locuinţa sa, au dus-o la un spital din Los Angeles.

Actriţa în vârstă de 49 de ani, care a divorţat recent de mult mai tânărul Ashton Kutcher, ar urma să „apeleze la asistenţă profesionistă” la o altă clinică, după ce va fi externată.

Presa de peste Ocean are două variante despre modul în care Demi Moore a ajuns în spital. TMZ susţine că fosta soţie a lui Bruce Willis a avut nevoie de asistenţă medicală de urgenţă după un abuz de medicamente, iar People scrie că diagnosticul este „epuizare„, citând un reprezentant al actriţei, care spune că aceasta are de suferit „din cauza stresului existent acum în viaţa ei. „Demi a decis să apeleze la asistenţă profesionistă pentru a-şi trata starea de epuizare şi a-şi îmbunătăţi sănătatea”, a mai spus sursa citată.

Există însă şi zvonuri potrivit cărora actriţa ar suferi de anorexie, ceea ce nu este chiar atât de greu de crezut, ţinând cont de felul în care arată.

Mereu într-o formă de invidiat, Demi Moore ajunsese în ultima perioadă aproape scheletică, în special după despărţirea de Kutcher.