Demisia-video devenită VIRAL a primit un răspuns pe măsură. Vezi reacţia NECONVENŢIONALĂ a companiei

După ce o tânără din America a demisionat prin intermediul unui videoclip devenit viral pe Internet, compania pentru care a lucrat a ales o metodă inedită de a-i da replica şi, totodată, de a anunţa că face angajări.

RomaniaTV.net
02 oct. 2013, 14:24
Demisia-video devenită VIRAL a primit un răspuns pe măsură. Vezi reacţia NECONVENŢIONALĂ a companiei

Marina Shifrin, o tânără din America, a renunţat la locul de muncă într-un mod inedit, cererea de demisie fiind înlocuită cu un videoclip în care ea dansează şi cântă la birou, în timp ce povesteşte că s-a săturat să renunţe mereu la viaţa ei personală pentru binele companiei. Vizionat de milioane de oameni în doar câteva zile, clipul a primit un răspuns pe măsură, care are toate şansele să devină, de asemenea, viral.

Mai mulţi angajaţi ai companiei pentru care a lucrat Marina apar într-un clip în care dansează pe aceeaşi melodie ca tânăra demisionară, „Gone”, a lui Kanye West, şi vor să-i transmită fostei lor colege că nu îi vor simţi lipsa şi că sunt mai „tari” decât ea.

În clip apare inclusiv fostul şef al Marinei, care dansează cot la cot cu subordonaţii săi. Amuzantul clip poate fi, la fel de bine, şi un soi de anunţ de angajare neconvenţional, întrucât prezintă toate facilităţile de care se bucură angajaţii firmei, dincolo de neajunsurile subliniate de Marina Shifrin în demisia sa video.