Denis a murit cu două zile înainte de a împlini 18 ani. Adolescentul și-a găsit sfârșitul pe E85, într-un accident de motocicletă

Denis și-a găsit sfârșitul cu doar două zile înainte de a împlini 18 ani. Adolescentul a murit pe E85, într-un grav accident de motocicletă. Părinții urmează să vină în țară pentru înmormântare.

02 oct. 2023, 13:07
Denis a murit cu două zile înainte de a împlini 18 ani. Adolescentul și-a găsit sfârșitul pe E85, într-un accident de motocicletă
Denis a murit cu două zile înainte de a împlini 18 ani. Adolescentul și-a găsit sfârșitul pe E85, într-un accident de motocicletă

Denis, un adolescent de nici 18 ani, a murit sâmbătă seară, într-un accident grav de motocicletă, pe E85, cunoscut ca și „Drumul morții”. Adolescentul și-a găsit sfârșitul cu doar două zile înainte să devină major. Pe aceeași motocicletă se afla și o tânără, care, în urma impactului, s-a ales cu răni grave și a fost transportată la spital.

Citește și: Primele imagini de la accident din 2 Mai. Victimele lui Vlad Pascu se aflau în afara părții carosabile

E85 sau „Drumul morții” a mai făcut încă o victimă, de această dată fiind vorba de un adolescent de nici 18 ani. Denis și-a pierdut viața în urmă cu două zile, într-un accident grav de motocicletă. Băiatul urma să împlinească 18 ani peste doar două zile și urma să fie sărbătorit de familie însă, din păcate, apropiații lui se pregătesc acum de înmormântare. Pe aceeași motocicletă se afla și o tânără, care a fost grav rănită.

Denis locuia în județul Botoșani, în localitatea Cristești, iar părinții lui lucrează în străinătate. Tânărul nu avea permis de conducere, însă chiar și așa a pornit la drum, alături de o altă tânără de 17 ani. Pe E85, Denis a pierdut controlul direcției, ieșind de pe carosabil. Adolescentul amurit pe loc, iar fata cu care se afla a fost grav rănită.

Părinții lui Denis trebuiau să ajungă în România pentru a-și sărbători băiatul, însă acum trebuie să se pregătească de înmormântare.

„Polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe D.N. 29, în urma producerii căruia a rezultat decesul unei persoane și vătămarea corporală gravă a altei persoane. Echipajul de poliție s-a deplasat la fața locului și din primele verificări a constat faptul că la data de 30.09.2023, în jurul orei 22.05, un tânăr în vârstă de 18 de ani din comuna /sat Cristești, județul Botoșani, în timp ce se conducea motocicleta pe D.N. 29, județul Suceava, din direcția Salcea către Dumbrăveni, transportând o pasageră în vârstă de 17 ani, din comuna Curtești, județul Botoșani, a pierdut controlul asupra direcței de mers într-o curbă la dreapta semnalizată corespunzător prin marcaje și indicatoare rutiere, părăsind suprafața carosabilă”, a transmis IPJ Suceava.

O altă familia a fost distrusă, de această dată în Merișani, județul Argeș. Doi frați, de 21, respectiv 23 de ani, s-au răsturnat cu mașina pe marginea șoselei. Cel mic era la volan și a murit pe loc, iar fratele lui, aflat pe scaunul din dreapta, a fost preluat de o ambulanță, fiind în stare gravă, și dus la spital, unde a murit câteva ore mai târziu.

Accidentul s-ar fi produs după ce şoferul ar fi pierdut controlul volanului şi a ieşit în afara şoselei, acolo unde a lovit o maşină parcată.

Citește și: Monica Macovei, trimisă în judecată pentru vătămare corporală din culpă, după un an de la accidentul din apropiere de 2 Mai