Denisa a fost spulberată de tren la numai 19 ani. Fiica unei avocate de succes se pare că era şantajată de iubit cu imagini indecente

Sfârșit dramatic pentru o fată de doar 19 ani. Ea a murit după ce a fost călcată de tren, într-un tunel pe calea ferată, în Bumbești-Jiu.

18 mai 2023, 18:31
Denisa a fost spulberată de tren la numai 19 ani. Fiica unei avocate de succes se pare că era şantajată de iubit cu imagini indecente

O tânără din Gorj, Bumbeşti-Jiu, a murit noaptea trecută după ce a fost călcată de tren. Denisa este tânăra de 19 ani găsită decedată aseară într-un tunel de cale ferată din Valea Sadului. Pe pagina de socializare a mamei fetei curg mesajele de condoleanțe.  dolescenta se afla într-un tunel pe calea ferată, în Bumbeşti-Jiu, iar mecanicul de locomotivă nu a mai putut evita impactul. Trenul implicat în accidentul feroviar făcea cursa Craiova-Petroşani.

Poliţia cercetează cazul și ia în calcul orice variantă, inclusiv cea în care tânăra să fi fost aruncată de cineva în fața trenului. „La data de 17 mai a.c., polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Gorj au fost sesizați despre faptul că un tren a accidentat mortal o femeie. Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că un tren care circula pe relația Craiova-Petroșani, între stațiile Valea Sadului și Meri, într-un tunel a accidentat mortal o femeie. La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical care a constatat decesul femeii. Trupul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

Altar de candele la liceul unde au învățat cei trei tineri care au sfârșit în accidentul din Mehedinți. ”Veniți înapoi, că vă plâng toți​, sunteți prea tineri”
Fata care a fost călcată de tren în Gorj se pare că s-ar fi sinucis, din cauza unor probleme pe care le avea, chestiuni necunoscute de familie.

Tânăra, elevă a unui liceu din Târgu Jiu, făcea naveta la Bumbeşti-Jiu, iar aseară se întorcea de la cursuri când a decis să facă gestul necugetat.

Adolescenta de 19 ani este fiica unei avocate din Gorj, iar motivul pentru care a hotărât să-și pună capăt zilelor ar fi apariţia unor fotografii și filmulețe compromițătoare cu ea.

Tânăra ar fi aflat că un coleg de-al ei ar fi postat filmulețele cu ea pe site-uri pentru adulţi. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a se stabili împrejurările producerii evenimentului.

Oamenii legii iau în calcul toate variantele, inclusiv cea a sinuciderii.

O adolescentă de 17 ani a murit spulberată de un tren

Accident teribil
O familie din județul Alba este îngenuncheată de durere, după ce și-a pierdut ambii copii în mai puțin de șase luni. Mădălina, o adolescentă în vârstă de 17 ani, s-a stins din viață mați, 16 mai 2023, spulberată de tren în zona gării din Vințu de Jos, iar fratele ei a decedat în luna ianuarie. Minora a fost lovită de tren în timp ce traversa calea ferată.

Ultimul mesaj postat de Laura, fata de 18 ani moartă în accidentul din Mehedinţi. ”Să nu uiți că voi fi mereu lângă tine”
Potrivit oamenilor legii, adolescenta în vârstă de 17 ani a fost lovită la kilometru 427+800, de un tren care circula de la Viena cu destinația București. Fata nu a mai avut nicio șansă să în viață, și asta pentru că, pe acel tronson de cale ferată garnitura are o viteză de 120 km/oră.

Se pare că Mădălina nu ar fi auzit că trenul se apropie, iar impactul din plin i-a fost fatal.