Ultimul mesaj postat de Laura, fata de 18 ani moartă în accidentul din Mehedinţi. ”Să nu uiți că voi fi mereu lângă tine”

Laura avea doar 18 ani și o viață înainte, însă destinul i-a fost frânt mult prea devreme, după ce mașina în care se afla împreună cu alți doi tineri s-a izbit de un TIR. Cu doar o săptămână înainte de teribilul accident în căruia Laura și prietenii săi și-au pierdut viața, fata a postat pe rețelele de socializare un mesaj extrem de emoționant care pare că prevestea ce avea să se întâmple.

17 mai 2023, 10:44
Ultimul mesaj postat de Laura, fata de 18 ani moartă în accidentul din Mehedinţi. ”Să nu uiți că voi fi mereu lângă tine”

Ultimul mesaj postat de Laura, fata de 18 ani moartă în accidentul din Mehedinţi. Laura era elevă la liceul Victor Gomoiu, din Vânju Mare, Mehedinţi și avea o mulțime de planuri, însă visele sale i-au fost spulberate de tirul care i-a luat și viața.

Citește și Accident pe o cale ferată din România: două locomotive s-au ciocnit frontal. Unul dintre mecanici era beat

Ultimul mesaj postat de Laura, fata de 18 ani moartă în accidentul din Mehedinţi

Cu o săptămână înainte de tragicul accident, Laura i-a transmis mamei sale, pe rețelele de socializare, un mesaj în care îi spune cât de mult o iubeşte, însă nimeni nu își imagina că acesta avea să fie ultimul mesaj al fetei.

„Dragă mami, îmi doresc ca zâmbetul tău de pe buze să strălucească cât mai des și în ochii tăi să existe întotdeauna o scânteie de fericire!

Îți doresc toată sănătatea şi fericirea din lume și să nu uiți că voi fi mereu lângă tine!

Te iubesc cel mai mult”, este ultimul mesaj al Laurei pe o reţea de socializare.

Laura, de 18 ani, Cristina, în vârstă de 22 de ani şi Mădălin, 19 ani, sunt cei trei tineri care și-au pierdut viața în înfiorătorul accident care a avut loc marţi seară la ieşirea din oraşul Vânju Mare spre localitatea Bucura, în județul Mehedinți.

Potrivit ISU Mehedinţi, accidentul rutier s-a produs între un autotren şi autoturismul în care se aflau cei trei tineri, care au rămas blocaţi în autoturism şi a fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare pentru extragerea lor.

”Două echipaje de pompieri din cadrul Staţiei Vânju Mare au intervenit, în această seară, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD la un accident rutier produs între un autotren şi un autoturism, pe DN 56A, la ieşire din oraşul Vânju Mare spre localitatea Bucura”, a transmis, marţi seară, ISU Mehedinţi.

Sursa citată a precizat că la locul evenimentului, au fost mobilizate şi trei echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

”În urma accidentului, trei victime au rămas blocate în autoturism şi a fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare pentru extragerea acestora. Cu ajutorul accesoriilor din dotare, salvatorii au descarcerat victimele, două tinere de 18, respectiv 22 de ani şi un tânăr de 19 ani, care se aflau în stare de inconştienţă, în stop cardio-respirator”, au mai transmis pompierii.

Aceştia au explicat că, după extragerea victimelor, s-au început manevrele de resuscitare de către echipajele SMURD şi SAJ.

”Din păcate, aceştia nu au răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declaraţi decedaţi de către medicul SAJ”, a precizat sursa citată.

Citește și O nouă tragedie îndoliază România. Trei tineri cu vârste de 18, 19 şi 22 de ani au murit într-un teribil accident