Denisa Coțolan, surprinsă alături de un alt bărbat, în timp ce Iancu Sterp se află la filmări în Dominicană. Cine este tânărul din imagini

Iancu Sterp și Denisa Coțolan au fost nevoiți să se despartă fizic temporar, pentru o perioadă de câteva luni, după ce tânărul a acceptat să își încerce din nou norocul la ”Survivor All Stars”, din jungla din Republica Dominicană, alături de alte vedete din România, cum ar fi Elena Ionescu, Jador, Jorge și alții. Recent, tânăra a surprins internauții, după ce a postat câteva imagini cu un bărbat misterios.

05 feb. 2024, 16:03

Iancu Sterp și Denisa Coțolan au fost nevoiți să se despartă fizic temporar, pentru o perioadă de câteva luni, după ce tânărul a acceptat să își încerce din nou norocul la ”Survivor All Stars”, din jungla din Republica Dominicană, alături de alte vedete din România, cum ar fi Elena Ionescu, Jador, Jorge și alții.

Citește și Culiță Sterp, în fața judecătorilor la un an de la accidentul din Cluj. Manelistul a explicat de ce a plecat de la fața locului: „Mă trecea la baie și nu-mi amintesc cum s-a produs accidentul”

Se pare că tânăra își alină dorul de logodnicul său foarte greu, singurele momente în care are ocazia să-l vadă fiind pe micile ecrane, în timpul difuzării competiției.

De fiecare dată, Denisa stă ca pe ace și încearcă pe cât posibil să își stăpânească emoțiile și să treacă peste această perioadă cu bine, doar că nu a putut să ascundă faptul că lacrimile o cuprind de fiecare dată în momentele sensibile, de dorul iubirii ei cea mare.

Ce poză a postat pe Instagram

În lipsa logodnicului ei, Denisa Coțolan a postat pe internet mai multe fotografii în care se află alături de un alt bărbat, căruia i-a transmis public un mesaj.

„La mulți ani, Malone!”, a scris ea pe Instagram.

În realitate, tânărul este parte din familia sa, având o relație de toată admirația chiar și cu Iancu.

Pe lângă fotografia în care se afla doar alături de el, tânăra a postat și altele în care se aflau împreună cu Iancu și alți prieteni.

Denisa Coțolan

În urmă cu câteva zile, Denisa Coțolan s-a afișat în mediul online plângând de dorul lui Iancu, plecat deja din țară, la mare depărtare de casă, de câteva săptămâni.

Chiar dacă îl privește de fiecare dată pe micile ecrane, nu este suficient pentru a-și alina dorul de cel care în curând îi va deveni soț.

Citește și Instanța a decis! Ce se întâmplă cu dosarul lui Culiță Sterp. „Am avut pile la Dumnezeu!”

„Așa sunt eu înainte de începerea emisiunii. Mă bucur că îl văd pe scumpul meu, dar în același timp mă doare sufletul de dor”, a fost mesajul transmis de Denisa Coțolan, în dreptul imaginii postate.