Denisa de la Bambi, primele declaraţii despre divorţ FOTO

Despre divorţul începutului de an dintre Denisa Tănase (27 de ani), jumătatea brunetă a trupei Bambi, şi Cornel Brotac (35 de ani) s-au scris multe. Discretă din fire, artista nu a vrut să comenteze nimic. Până azi.

10 ian. 2015, 12:31
Denisa de la Bambi, primele declaraţii despre divorţ FOTO

După patru ani de mariaj, Denia a decis să se despartă de soţul ei, scrie click.ro. S-a speculat că infidelitatea bărbatului ar fi motivul. Denisa a rupt tăcerea azi şi a scris câteva cuvinte pe pagina ei de socializare.

Citeşte şi Răsturnare de situaţie în cazul DIVORŢULUI Denisei de la Bambi. Soţul nu vrea să SEMNEZE actele

„Sunt conştientă de faptul că meseria mea presupune, printre altele, şi expunere, dar n-aş vrea să aibă nimeni de suferit din această cauză. Nu vreau ca imaginea nimănui să aibă de suferit şi nu-mi doresc ca tăcerea mea, a noastră, să lase loc interpretărilor, supoziţiilor, deoarece adevăratele motive ale rupturii le ştim doar noi, nu le-am regăsit până acum în paginile ziarelor şi, atâta timp cât va depinde doar de noi, nici nu o vom face vreodată.

Citeşte şi Şocul începutului de an. Divorţul din România care a luat prin suprindere pe toată lumea

Pentru că amândoi am învăţat că rufele murdare se spală în familie, pentru că nu ne dorim ca familiile noastre sau oamenii dragi să sufere din cauza incapacităţii noastre de a gestiona problemele care au apărut de-a lungul timpului în relaţia noastră. Sigur că nimeni nu divorţează din prea multă iubire, împlinire sau fericire, dar cred că avem amândoi maturitatea necesară pentru a păstra amintirile şi momentele frumoase şi a nu ne umple mintea şi sufletul de venin acum, la sfârşit de drum. Vă mulţumesc pentru înţelegere!”, a scris Denisa Tănase.