Denisa, fata dispărută în Tulcea, a fost găsită. Copila lăsase un bilet în care spunea că urmează destinul unui personaj din cartea Pisicile Războinice

Fata de 14 ani din Tulcea care a plecat de acasă după ce a citit seria de cărți Pisicile Războinice a fost găsită în celălalt capăt al țării, într-o gara din Timișoara. Când a plecat fata și-a luat pușculița și a lăsat un bielt părinților în care le-a zis că vrea să urmeze destinul unui personaj, aventurându-se în pădure pe urmele unui clan risipit, într-o confruntare dintre bine și rău.

05 mart. 2023, 08:31
Denisa, fata dispărută în Tulcea, a fost găsită. Copila lăsase un bilet în care spunea că urmează destinul unui personaj din cartea Pisicile Războinice

Denisa, fata de 14 ani din Mahmudia, județul Tulcea, care a plecat în urmă cu cinci zile de acasă, a fost găsită. Denisa plecase în aventură pe urmele personajului principal din cartea Pisicile Războinice, o felină roşcată, botezată Stea de Foc.

Adolescenta şi-a luat puşculiţa cu bani şi a lăsat familiei un bilet în care spune că urmează destinul unui personaj din cartea „Pisicile războinice”. Peste 100 de polițiști, jandarmi și voluntari au căutat-o în ultimele zile în pădurea de lângă Mahmudia, cu drone si câini de urmă. Au găsit lemne arse şi mai multe bileţele, dar nu și pe fată.

Citește și: Mesaj disperat al mamei fetei de 14 ani dispărute în Tulcea pentru a reface un traseu dintr-o poveste. Ce a scris fata în biletul lăsat părinților

”Au fost efectuate cautari cu efective marite pe raza localitatilor limitrofe. La actiunile de cautare din perioada de referinta au participat politisti din cadrul IPJ Tulcea, lucratori de la Jandarmerie, de la ISU Delta Tulcea și voluntari, fiind folosite echipamente speciale, caini de urma si o drona”, a declarat Ioana Nanu de la IPJ TULCEA.

Denisa a fost găsită duminică dimineață, într-o gară din Timișoara

Denisa Gabriela Coadă a fost găsită duminică, într-o gară din Timişoara. A fost preluată de Protecţia Copilului şi familia a fost anunţată că poate veni după ea, potrivit observatornews.ro.