Denisa Filcea a avut probleme în vacanța din Mauritius: „Am stat patru zile fără haine, mi-au spus fete că se fură”

Denisa Filcea a avut probleme în vacanța din Mauritius. Influencerița a petrecut câteva zile bune pe insula din Africa, alături de Flick și fiica lor, însă la început a trecut printr-o situație incomodă. Bagajul de cală i-a fost pierdut, iar câteva zile a stat fără haine de schimb.

10 apr. 2024, 08:46
Denisa Filcea a avut probleme în vacanța din Mauritius: „Am stat patru zile fără haine, mi-au spus fete că se fură”
Denisa Filcea a avut probleme în vacanța din Mauritius

Denisa Filcea a avut probleme în vacanța din Mauritius. Soția lui Flick a vorbit despre peripețiile prin care a trecut în una dintre vacanțele în care a fost recent, alături de soțul ei și mucuța Eva. Cei trei au trecut prin momente neprevăzute, întrucât au rămas fără bagajele cu care au plecat din România.

Citește și: De ce nu au vrut Denisa Filcea și Flick să angajeze o bonă pentru fetița lor? „Dumnezeu mi-a dat o binecuvântare”

Denisa Filcea a avut probleme în vacanța din Mauritius

Prima dată când s-a pierdut bagajul când am fost în Mauritius și am stat patru zile de vacanță fără haine, atunci am fost puțin stresată pentru că am postat pe internet că mi s-a pierdut bagajul și mi-au spus fete că se fură din bagaje.

Am fost puțin stresată pentru că aveam lucruri destul de valoroase și eram mai mult stresată pentru că eu sunam la compania aeriană și ei îmi spuneau că nu știu unde e bagajul. Nu știau dacă a rămas în România, dacă s-a pierdut la tranzit, efectiv nu știau unde s-a pierdut bagajul. După patru zile, a apărut bagajul la hotel și m-am liniștit.„, a spus Denisa Flicea.

Bagajul meu de mână este cu toate hăinuțele și lucrurile pentru Eva. Întotdeauna mă gândesc că, orice ar fi, eu trebuie să am pentru ea de toate. Fie că sunt 30 de grade afară, am acolo de toate, haine groase, căciulițe, păturică.

În majoritatea destinațiilor exotice cu grade 30 + în interior e foarte frig. Întotdeauna când mergem undeva e îmbrăcată cu haine scurte și la noi în rucsac avem un jerseu, o căciulă, și când intrăm undeva i le dăm pe ea”, a mai spus influencerița.