Denisa Manelista, premoniţie îngrozitoare sau dorinţă reprimantă

Denisa Manelista trece prin momente cumplite de când a aflat că este bolnavă. Cu toate acestea, zilele trecute părea că se simte din ce în ce mai bine,  recunoscând că simte o îmbunătățire a stării ei de sănătate. Cu o noapte în urmă, însă, cântăreața a avut un vis care a dat-o peste cap.

RomaniaTV.net
06 mai 2017, 08:54
Denisa Manelista, premoniţie îngrozitoare sau dorinţă reprimantă

Potrivit unor surse apropiate Denisei, vedeta a avut un vis care, speră toți cei apropiați ei, nu se va dovedi o premoniție. Ea s-a visat mireasă, purtată la altar de un bărbat foarte frumos, lucru care, în credințele populare românești este un lucru care poate aduce nenorociri, scrie spynews.ro.

Mai exact, spun oniromanții, visul are explicaţii negative atunci visezi așa ceva, însemnând, în fapt, moarte. Dar, tot specialiștii în vise mai spun că dacă te visezi o mireasă fericită şi împlinită, aceasta poate simboliza dorinţa ascunsă în inconştient de a trece la următoarea etapă şi anume la căsătorie.

Citeşte şi Minune pentru Denisa Manelista. Ultimele analize au adus speranţă în familia cântăreţei, doctorii sunt optimişti