Denisa Nechifor, atacată de un şobolan în parc: „Am încercat să-l alungăm și nimic, el nu pleca”

Denisa Nechifor a fost atacată de un şobolan în parc, în timp ce alerga cu o prietenă. Fosta iubită a lui Adrian Cristea a trecut printr-un coşmar, atunci când a văzut un animal de care are fobie. Sperietura a fost şi mai mare când şi-a dat seama că şobolanul nu venea spre ea, deşi încerca să îl alunge.

05 aug. 2021, 09:11
Denisa Nechifor, atacată de un şobolan în parc: „Am încercat să-l alungăm și nimic, el nu pleca”
Denisa Nechifor, atacată de un şobolan în parc

Denisa Nechifor, atacată de un şobolan în parc. „Era cu o prietenă în parc, alergam. S-au întâmplat multe chestii. Era acest șobolan pe bordura de lângă lac, venea spre noi, ne-am speriat, am și fobie. Ne-am oprit, am încercat să-l alungăm și nimic, el nu pleca, era la un metru de noi.

A început să alerge pe lângă noi și am început și noi să alergăm. El nu s-a speriat, nu l-am deranjat cu nimic, nu a reacționat, mergea paralel cu noi, am fugit noi, nu e tocmai plăcut. M-am confruntat cu diverse lucruri”, a spus Denisa Nechifor la Antena Stars.

Citeşte şi: Denisa Nechifor îşi doreşte să devină din nou mămică. Anunţul a fost făcut chiar de ziua fiicei ei, Rania

Denisa Nechifor, atacată de un şobolan în parc

Mai mult decât atât, Denisa Nechifor a mai dat și un șarpe i-a tăiat calea, însă nimic rău nu s-a întâmplat nici de data aceasta. Vedeta dă vina pe mizeria din parc și recunoaște că îi este frică să își ducă fetița în parc.

Apoi am văzut și un șarpe și mulți pești la suprafață, probabil că nu mai au oxigen. Este tristă situația pentru că este foarte multă mizerie și multe mirosuri.

Este păcat, pentru că eu și prietenii mei nu prea ne mai lăsăm copiii prin parc, pot fi mușcați de căpușe sau de tot felul de animale. Și gunoaiele acelea plus că nu este iluminat deloc, este sinistru. Nu este în regulă absolut deloc. Vrem un București mai cunrat pentru noi și copiii noștri”, a mai adăugat fosta iubită a lui Adrian Cristea.


loading...
Partenerii noștri