Denisa Nechifor, sfaturi de parenting. Cum o crește fosta iubită a lui Adrian Cristea pe fiica sa Rania: „Am anumite idei care nu sunt așa moderne. Sunt o mamă comunistă de-a dreptul”

Denisa Nechifor a împărtăștit cum este viața de mamă singură, cu atât mai mult în contextul în care fiica ei a ajuns la vârsta adolescenței. Aceasta a mărturisit că este o mamă destul de strictă.

06 iun. 2023, 09:28
Denisa Nechifor, sfaturi de parenting. Cum o crește fosta iubită a lui Adrian Cristea pe fiica sa Rania: „Am anumite idei care nu sunt așa moderne. Sunt o mamă comunistă de-a dreptul”
Denisa Nechifor, sfaturi de parenting. Cum o crește fosta iubită a lui Adrian Cristea pe fiica sa Rania: „Am anumite idei care nu sunt așa moderne. Sunt o mamă comunistă de-a dreptul”

Denisa Nechifor este o mamă cât se poate de implicată, iar acum vedeta trebuie să gestioneze relația cu fiica ei care a ajuns la adolescență, o perioadă despre care știm că este destul de delicată. Fosta iubită a lui Adrian Cristea ademite că are momente când este o mamă „comunistă”, dar totuși în linii mari este o mamă modernă. Aceasta a povestit că, la rândul ei, a fost un copil privilegiat, care s-a putut bucura de o familie frumoasă și unită.

Citește și: Denisa Nechifor se gândește să se mute în străinătate: „Îmi doresc de mult să plec din țară!”

Tot în cadrul interviului pentru Unica, vedeta a dezăluit că își face destul de greu prieteni, însă, în ciuda aparențelor, Denisa Nechifor consideră că este o persoană sociabilă. Mai mult, aceasta afirmă cu tărie că este o luptătoare și că nu i-au plăcut niciodată lucrurile simple sau ușoare.

Denisa Nechifor, dezvăluiri senzaționale despre viața de mamă

Aceasta a vorbit despre faptul că nu este de acord cu toate direcțiile pe care le presupune „partenting-ul modern”, însă că preferă să nu vorbească despre acest aspect, pentru că a remarcat de-a lungul timpului, ca dacă ai o părere puțin diferită, acest lucru îți poate aduce un val de ură din partea internauților, așa că preferă să își păstreze părerile pentru ea.

„Mama Denisa este o mamă tânăra în primul rând, cu un copil adolescent deja. Una care reprezintă un ‘mix’ între o mamă modernă și una comunistă de-a dreptul. Cei care mă cunosc știu că am anumite idei care nu sunt așa moderne ca vremurile. Cred că suntem pe o pantă periculoasă. Eu îmi exprim ideile numai în grupul meu de prieteni. Am observant că, de nu ești în rând cu ce se întâmplă, riști să intri în adevărate ‘furtuni’ așa că mă feresc. Îmi doresc să am un copil liniștit și sănătos, care să învețe bine. Fata mea are un creier foarte bine dezvoltat și eu o potențez și mai mult. Are program de ieșit în oraș și oră de venit acasă. Are foarte multă libertate, o plimb, îi cumpăr lucruri, dar cu măsură și în limita posibilităților. Avem o viață de construit, lucrăm la ea și suntem doar noi două, așa că sunt foarte atentă la toate”, a explicat Denisa Nechifor.

Aceasta a explicat că se consideră în primul rând mamă și apoi femeie și că face eforturi pentru a-și crește copilul într-un mod cât mai sănătos și mai echilibrat.

„Mă consider un om echilibrat, care a muncit enorm pentru a demonstra că nu e doar o soție de fotbalist, așa cum am fost catalogată o lungă perioadă de timp. Îmi asum sută la sută că am dat naștere unei fetițe și mi-o cresc așa cum consider că e mai sănătos și mai bine. Mai întâi sunt mama și apoi sunt femeie. Nu cred că este neapărat bine, dar asta devenim când luăm decizia de a naște un copil”, a adăugat vedeta.

Întrebată fiind care a fost cea mai dificilă întrebare pe care fiica ei i-a adresat-o, aceasta a preferat să nu ofere un răspuns, justificând că este vorba desspre un subiect care ține de viața de familie și că ar trebui să dea detalii care sunt mult prea intime.

„Este vorba despre o întrebare personală și vreau să rămână în sfera asta. Nu mi-am etalat viața privată în public și Rania este la fel ca mine. Nu îi place și nu își dorește să fie în atenția presei. Nu pot răspunde la această întrebare, are legătură cu viața noastră de familie”, a răspuns Denisa Nechifor.

Despre cât de dificil este să gestionezi un copil ajuns la adolescență, aceasta a spus că este o perioadă dificilă în care copilul poate fi expus la pericole și anturaje care să îl tragă în jos.

„Mulțumesc lui Dumnezeu că nu mă confrunt cu multe probleme. Am un copil liniștit chiar dacă are și ea răsfățuri și mai depășește limitele. Are o personalitate foarte puternică. Ne mai contrăm, dar tot eu am încurajat-o în sensul asta, pentru că e destul de timidă de fel, seamănă cu tată lei. Mă gândesc foarte mult și sunt foarte atentă la ce se întâmplă cu ea. Am pândit de după pomi să văd cu cine umblă, ce anturaj are. Deocamdată nu m-am confruntat cu situația de prieten sau iubit. Rania se ferește de anturaje un pic mai ciudate și nu ne confruntăm cu situații de genul asta. Orice părinte ar trebui să-și controleze copilul, să-l supervizeze pentru că există foarte multe pericole. De la persoane care se droghează până la alte lucruri. Rania este un copil absolut normal care trebuie să spună ‘Te rog’ și ‘Mulțumesc’, să se comporte normal. Eu îmi construiesc viață pe pozitiv, nu sunt conflictuală, și așa încerc s-o cresc și pe Rania.”

Citește și: Experiența traumatizantă pe care a trăit-o Denisa Nechifor în vacanță din Mexic. Vedeta la un pas să ajungă la închisoare