Experiența traumatizantă pe care a trăit-o Denisa Nechifor în vacanță din Mexic. Vedeta la un pas să ajungă la închisoare

Denisa Nechifor a avut parte de o experiență de groază în vacanța sa din Mexic. Aceasta a fost la un pas să ajungă în spatele gratiilor, după ce a încălcat restricțiile de călătorie din timpul pandemiei de Covid.

13 mart. 2023, 17:50
Experiența traumatizantă pe care a trăit-o Denisa Nechifor în vacanță din Mexic. Vedeta la un pas să ajungă la închisoare

Denisa Nechifor a avut parte de momente de coșmar în vacanța din Mexic. Ceea ce trebuia să fie o experiență de vis, s-ar fi putut transforma în cel mai negru coșmar al vedetei. Aceasta era la un pas de a ajunge în spatele gratiilor, alături de prietena ei, după ce au rămas blocate în una dintre cele mai periculoase zone din Mexic.

Citește și: Denisa Nechifor se gândește să se mute în străinătate: „Îmi doresc de mult să plec din țară!”

Totul s-a întâmplat în timpul pandemiei de Covid, când aceasta se afla în Hawaii împreună cu prietena sa, după cum a povestit Denisa Nechifor pentru Antena Stars. Acestea au fost prinse de Covid-19 chiar în vacanță, iar cele două au decis să meargă în Mexic. Acestea au fost obligate să rămână în oraș din cauza restricțiilor de călătorie. Cu toate că autoritățiile locale le-au avertizat că ar putea fi sancționate, Denisa și prietena ei au decis să meargă la aeroport pentru a vizita și alte destinații din Statele Unite.

Denisa Nechifor o vacanță de coșmar

„Exact când a venit pandemia, în ziua aceasta eram în Hawaii, acolo ne-a și prins Covid-ul. Am trecut, cred că a fost experiența vieții mele. În această vacanță ne-am trezit că nu mai putem merge Statele Unite din Mexic. Ne-au spus cei din Mexic că este cea mai periculoasă zonă de acolo. Ne-au spus că nu avem voie să mergem în State, dar putem rămâne în oraș. Le-am spus că mergem să vizităm și am mers spre aeroport. Am luat primul avion, spre prima destinație. A fost o situație limită. Ne-au anunțat că dacă avem de gând să comentăm ne bagă la închisoare. A fost foarte periculos”, a declarat Denisa Nechifor, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Denisa Nechifor a dezvăluit că a fost o situațe extrem de periculoasă, dar că a reușit să își păstreze calmul, totuși, prietena ei a fost cât se poate de speriată. Până la urmă, cele două au reușit să își continue vacanța, care a fost un memorabilă, tocmai din cauza acestei experiențe.

Citește și: Denisa Nechifor, atacată de un şobolan în parc: „Am încercat să-l alungăm și nimic, el nu pleca”