Denisa Raducu: „Mama, nu vreau sa mor! Mama, ajuta-ma sa traiesc!”

Mama ei a povestit pentru WOWbiz chinurile pe care le-a indurat fiica ei in incercarea de a-si trata boala cumplita de care sufera. Se pare ca indragita artista este terifiata de ceea ce i se intampla si nu isi doreste sa moara.

RomaniaTV.net
14 iun. 2017, 12:08

„Medicii au discutat acolo cu dosarul ei in mana, au scris pe o tabla posibilele solutii, iar atunci cand au scris cuvantul operatie, l-au taiat. Era inoperabil cancerul, nici macar transplantul nu se poate face. Medicii au taiat si tratamentul cu citostatice, atunci a simtit ca i-a cazut cerul in cap.

Totusi, Denisa a fost apoi si la un alt medic oncolog, care a inceput cu ea tratamentul cu citostatice. In mod surprinzator, la inceput se simtea mai bine, nici nu i-a cazut parul, ba chiar i-a crescut si mai mult. Insa i-a facut rau pe alta parte, a slabit-o foarte rau, i-a dat febra. In tot timpul in care medicii de la Viena taiau rand pe rand solutiile de pe tabla, Denisa era tot timpul langa mama ei. Denisa i-a spus atunci: mama, nu vreau sa mor! Mama, ajuta-ma sa traiesc!”, a povestit reporterul WOWbiz.